14.1 C
Copenhagen
12 juni 2024

Turtle Beach har netop annonceret, at Stealth 600 og 700 i Gen 2 serien lander i oktober!

Published:

Turtle Beach har netop annonceret, at de nye Stealth 600 Gen 2 og Stealth 700 Gen 2 gaming headset lander på de danske butikshylder fra starten af oktober.

Gen 2 bliver næste generation og efterfølgere til de meget roste Turtle Beach Stealth 600 og Stealth 700 headset, som også er nogle af de bedst sælgende headsets overhovedet.  Gen 2 er designet til at løfte successen til endnu nye højder med et raffineret, premium build, et mere moderne og strømlinet design. Derudover kommer Gen 2 med en super kompatibilitet på tværs af generationerne af konsoller, hvilket betyder at det nye headsets fungere perfekt til både Xbox One / Xbox Serie X | S og PlayStation®4 / PlayStation®5, med andre ord er du sikret super lyd din både din nuværende konsol samt de kommende.

Med kraftig og detaljeret lyd designet til gaming, trådløs forbindelse, og med en større mikrofon for at gøre chat mere krystalklar, er man med det nye Stealth Gen 2 headset opdateret over hele fronten. Mikrofonen er også designet sådan at den nu helt problemfrit kan drejes tilbage så den smelter sammen med resten af headsettet. Med Gen 2 bliver det en opgraderet fortsættelse af de ellers populære Stealth 600 og Stealth 700’erne, som på nuværende tidspunkt er de bedst sælgende trådløse spilheadset.

Stealth 600 Gen 2 og Stealth 700 Gen 2 fås hos danske forhandlere og fra www.turtlebeach.com til de samme attraktive anbefalede udsalgspriser som forgængerne til henholdsvis: 799 DKK og 1.199 DKK.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img