11.3 C
Copenhagen
24 maj 2024

Svenske Niklas Hallin udgiver i dag det længe ventede Molly Medusa til Nintendo Switch

Published:

Molly Medusa: Queen of Spit er navnet på det helt nye spil udviklet af Niklas Hallin. Spillet der udkommer i dag til Nintendo Switch, er en virtuel rejse  med at bryde med ensomheden, at mestre udfordrende labyrinter, samt møde den græske filosofi. Niklas Hallin har udviklet Molly Medusa over de sidste seks år, og er hans andet spil, siden udgivelsen af Yono and the Celestial Elephants, som ligeledes udkom til Nintendo Switch. 

Niklas og spillets musik komponister har slået sig sammen for at danne Burning Planet Digital, der er en ny svensk spiludgiver med fokus på punk rock-attitude. Dette opleves også i Molly Medusa, hvilket giver spillet en helt unik karakter samt spiloplevelse.
Udgivelsen af spillet samt debut af Burning Planet Digital fejres ved et lokal event i Stockholm den 27 april, i de bedste gaming-punk-rock-omgivelser. 

Få fingrene i Molly Medusa hos Nintendo eShop i dag!

Om Burning Planet
Molly Medusas heavy metal soundtrack er produceret af Burning Planet. Det begyndte som “Burning Planet Music” tilbage i 2015, et musik produktionsselskab for spil –  Det er nu udvidet til punk drevet spiludgiver – “Burning Planet Digital”. Som udgiver, vil vi imødekomme et indie spil som hvis det var et musik band. www.burningplanet.se

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img