-1.6 C
Copenhagen
3 december 2023

PlayStation lancerer kæmpe Uncharted-skattejagt

Published:

Den 10. maj udkommer Uncharted 4: A Thief’s End, hvor hovedpersonen Nathan Drake søger efter forsvundne skatte i hele verden. Men allerede i dag lancerer PlayStation Danmarks største digitale skattejagt med en præmie, der har en samlet værdi på over 30.000 kr.

For at få fat i skatten skal man gå ind på kampagnesitet www.playstation-nordic.net/Uncharted4/Skattejagt. Herefter kan man klikke på et link til EB.dk, hvor man skal finde 5 guldmønter i en skattejagt.

Og det er alt eller intet. For ligesom for Nathan Drake er der ingen nummer to eller tre, og ingen trøstepræmier. Vinderen løber med det hele – ligesom i en rigtig skattejagt.

”Vi glæder os helt vildt til at lancere Uncharted 4: A Thief’s End. Indtil da vil vi gerne give fans af serien mulighed for selv at deltage i en fed skattejagt med rigtig meget på spil,” siger Bo Michael Christensen, marketingchef i PlayStation Danmark.

På Ekstra Bladets website skal man lede efter guldmønter. Ser man en mønt, skal man samle den op ved at klikke på den. Finder man fem guldmønter, er man værdig til at være med i lodtrækningen.

Præmien indeholder alle disse lækre sager, som kun vinderen får fingre i:
Uncharted 4: A Thief’s End
Sony TV 55” XD85 4K HDR
PlayStation®4 1Tb
Uncharted 4 Limited edition Sony XPERIA Z5 Smartphone
Sony BSP10 Bluetooth®-højttaler
Sony HT-XT3 Soundbase med Wi-Fi®/Bluetooth®
Uncharted : The Nathan Drake Collection
Sony PlayStation Wireless Stereo Headset 2.0 (sort)
PS DualShock®4 (sort)
PlayStation®Plus 12 måneders medlemskab
Blockbuster 25 valgfri film – Værdi op til 49 KR pr. stk.
I alt en samlet værdi på mere end 30.000 kroner.

Uncharted 4: A Thief’s End er udviklet af det prisvindende spilstudie Naugty Dog og udkommer den 10. maj 2016, eksklusivt til PlayStation 4

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img