Flere NFT-spil er i støbeskeen, heraf er mange titler baseret på licenserede globale hit-ejendomme – Auktionen starter snart!

Supremacy Games annoncerede det første mobilspil udviklet i Finland, der har integreret NFT (non-fungible token) funktionalitet, Race Team Rivals NFT Garage, som er det første mobilspil, der er udviklet i Finland. Race Team Rivals er et gratis mobilspil, der nu er tilgængeligt globalt, dog undtagen i Kina. Spillet kan downloades fra App Store, og en Android-version vil snart være tilgængelig. 

Race Team Rivals vil indeholde en unik samling af NFT-biler, som kan bruges til at køre i Race Team Rivals-mobilspillet. Spillet kan spilles selv uden NFT-bilerne, men NFT-ejerskab vil give ekstra fordele, f.eks. en særlig VIP-racer tilstand. NFT-bilerne vil være tilgængelige den 9. december 2021, og NFT-funktionaliteten vil være tilgængelig i spillet Q1/2022.

Race Team Rivals NFT Garage SERIES 1 er en eksklusiv, begrænset serie, og der vil kun være 2.500 biler i serie 1 til rådighed. Bilerne kan samles i fire forskellige sjældenheder og 25 forskellige effektniveauer. Bilerne er ikke tilfældigt genereret, men er omhyggeligt udformet og viser teamets ekspertise og entusiasme for biler.

Race Team Rivals NFT Garage-biler vil være til salg den 9. december 2021. Bilerne vil blive tilgængelige på OpenSea-markedet, og salg kræver Ethereum Wallet. Et udvalg af biler og flere oplysninger er tilgængelige nu på nft.raceteamrivals.com

Finland er et førende center for udvikling af mobilspil, og vi er glade for at kombinere denne ekspertise med vores blockchain-ekspertise for at skabe NFT-spil, der er sjove og givende at spille. Holdet har arbejdet på mange højt profilerede IP-baserede spil, såsom Top Gear, og denne entusiasme for biler og bilspil kan ses i Race Team Rivals NFT Garage“, kommenterede Supremacy Games’ CEO Jari Pauna.

Supremacy Games afslørede også, at de allerede har flere NFT-spil og funktionelle token-kollektioner i begrænset oplag, der er forbundet med globale brands, på vej. “Det er spændende at arbejde med store globale brands, og vi kan ikke vente med at annoncere alle de titler, vi har i pipeline. Vi sigter mod at skabe spil, hvor NFT-funktionaliteten giver spillerne ægte værdi og passer perfekt til mærkerne”, siger Supremacy Games CEO Jari Pauna.

Du kan få flere oplysninger om Race Team Rivals NFT Garage via Discord: https://discord.gg/NcD2K3zvT4

Om Supremacy Games
Dette er begyndelsen på en ny NFT-æra – en ny æra, der kræver en ny fokuseret virksomhed. Supremacy Games blev grundlagt for at blive den førende udgiver af funktionelle NFT-spil: NFT-spil, mobil spil og unikke NFT-samlerobjekter i begrænset oplag. Virksomheden kombinerer ekspertise inden for mobilspil, krypto og IP for at skabe NFT-spil, der ændrer verden. Dette er et område, hvor meget få besidder den kombination af færdigheder, som Supremacy Games har. Supremacy Games har hovedkvarter i Helsinki, Finland, og har teammedlemmer i Finland, Sverige og Kroatien. Vi er en arbejdsgiver med lige muligheder og støtter fuldt distribuerede teams