Er du også begejstret for Avengers, så kan du nu spille me figurerne på Ipad eller IPhone.

Marvel i dag annonceret lanceringen af Avengers Initiative, det første episodisk spil med Marvel figurer bygget udelukkende til mobile enheder. Den første del af Avengers Initiative centrer på en af de mest ikoniske og elskede figurer i Marvel Universe, Incredible Hulk, med en historie og gameplay, der vil fortsætte i de kommende måneder med gratis episodisk indhold med mere af alles yndlings Avengers. Spillet er til rådighed for iOS i dag og vil blive udgivet på Android senere i denne måned.
  
“Avengers Initiative repræsenterer Marvel største og mest ambitiøse mobilspil til dato,” siger TQ Jefferson, Marvels Vice President for spilproduktion. “Med denne lancering, bringer Marvel konsol-kvalitet grafik og gameplay til mobilspil, sammen med en oplevelse, der vil fortsætte over tid med tilføjelse af nye Avengers”.
 
Avengers Initiative, udviklet af Chicago-baserede Wideload Games, er et gestus-baserede action spil, der har en fantastisk HD-konsol-kvalitet grafik og er designet til mobile enheder, der giver spillerne lynende hurtige angreb og combo kontrol ved knalde af en finger. Spillet er centreret omkring en særskilt kampstil, hvor spillerne kan opleve rå, super-drevne kamp, komplet med legendariske moves. Spillere kan fuldt ud tilpasse Hulk, erhverve eksklusive kostumer, få nye utrolige super-drevne evner og se Hulks kamp statistik.
 
I den første del af Avengers Initiative, påtager spillerne rollen som Hulk i kølvandet på en mystisk hændelse kendt som Pulse, der har befriet horder af super-drevne forbrydere og monstre fra et top-hemmeligt SHIELD fængsel. Spillere skal niveau op, gear op og smadre nogle af verdens mest berygtede skurke, herunder Wendigo, Abomination og Skrulls.
 
Pulse begivenhed blev først præsenteret i Marvel: Avengers Alliance på Facebook og fortsætter i historien af Avengers Initiative. Begge spil er indbyrdes forbundet, så spillerne kan få point, låse op in-game items og niveau op via Marvel XP, en gratis live tjeneste, der sporer fremskridt, belønner resultater og lader spillerne få erfaring på et helt nyt niveau på tværs af flere spil.

Spillet kan hentes nu i App store.