19.8 C
Copenhagen
15 juli 2024

Sony Tablet S ude nu!

Published:

Nu kan du få Sony Xperia Tablet S med software på dansk, samtidig er den nye Xperia Tablet S tyndere og lettere end den første Sony Tablet S, og den er fremstillet af de bedste materialer, så den er yderst stilren og samtidig er komfortabel at håndtere i hjemmet eller på farten. Xperia Tablet S har en hurtig NVIDIA Tegra 3 quad-core-processor og Android 4.0.3 operativsystem, så du har rigeligt med power til film, musik, apps og spil.

Xperia Tablet S er designet til at kunne tåle vandsprøjt, og er derfor den perfekte underholdningskammerat overalt. Der er ingen grund til at bekymre sig, hvis du spilder vand på den, når du lytter til musik i badeværelset, eller når du bruger den som din digitale opskriftsbog i køkkenet med våde hænder.

Med Xperia Tablet S kan du styre hele dit underholdnings-setup fra din sofa. Den infrarøde universalfjernbetjening er udvidet med en ny makro-funktion, der husker dine seneste kommandoer, så de blot kan genvælges. Du kan derfor bede din Xperia Tablet S om at tænde for dit tv, din kabelboks og dit hjemmeunderholdnings-system.Du kan vælge inputs, justere volumen og meget mere – alt sammen med et enkelt tryk – med udgangspunkt i op til seks gemte og navngivne makroer.

“Socialife” er en unik app fra Sony, der allerede nu kan downloades. Den organiserer dine sociale informationer, så du kan kigge, sortere og styre alle dine news feeds via et enkelt brugerinterface sammen med dine venners feeds og posts. Du kan markere interessante artikler til senere læsning. Baseret på hvad dine venner læser, viser Socialife dig andre populære emner og anbefaler endda relevant indhold, som du måske vil kunne lide.

Xperia Tablet S er din personlige adgang til en verden fuld af underholdning. En række helt nye medie-apps kombinerer Sony’s bedste teknologier og giver adgang til en lang række tjenester og services.

“Album”-app’en giver dig mulighed for at se, sortere og dele fotos og videoer optaget med Xperia Tablet S via en intuitiv brugergrænseflade. App’en kan også samle fotos, som er posted på sociale medier som Facebook og giver dig mulighed for let at kommentere. Desuden kan du se videoindhold i høj billed- og lydkvalitet, når du bruger “Movies”-app’en.

Med de tre brugervenlige apps kan du “smide” eller streame dine billeder, videoer og musikfiler til kompatible tv og lydsystemer med DLNA-forbindelsesmulighed.

“Reader”-app’en giver dig desuden mulighed for at købe og læse dine favorit bøger digitalt. Du kan også styre din bogreol fra flere enheder bl.a. Sony Reader eBook og Xperia Smartphone.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img