16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Sony opkøber Gaikai

Published:

Sony Computer Entertainment (SCE) annoncerede tidligere i dag, at selskabet pr. 30. juni 2012 har opkøbt Gaikai Inc., verdens førende virksomhed inden for interaktiv cloudgaming, for ca. 380 millioner amerikanske dollars. Opkøbet betyder bl.a., at SCE vil etablere en ny cloudservice, som skal sikre, at SCE fortsat kan tilbyde sine brugere et højt niveau af innovative og spændende interaktive oplevelser.

”Ved at kombinere Gaikai’s teknologiske styrker og designtalent med SCE’s omfattende viden og erfaring inden for spilplatforme, vil SCE kunne tilbyde sin brugere cloud-oplevelser, som er uden sidestykke,” siger Andrew House, præsident og CEO for Sony Computer Entertainment Inc. ”SCE vil udbyde en cloudstreaming-service i verdensklasse, som giver brugerne øjeblikkelig adgang til et bredt spektrum af indhold fra forskellige enheder via internettet,” fortsætter han.

“SCE har med PlayStation opbygget et fantastisk brand, og de har vundet respekten hos millioner af spilinteresserede verden over,” siger David Perry, administrerende direktør hos Gaikai Inc. ”Vi er glade for at kunne hjælpe SCE med en interaktiv cloudservice og dermed være med til at styrke deres brand, give øget magt til talentfulde udviklere, optimere og udvide indholdet samt tilbyde brugerne nye, fantastiske oplevelser,” fortsætter han.

Gaikai Inc. blev etableret i 2008 i Aliso Viejo, Californien, og virksomheden har siden udviklet verdens bedste og hurtigste interaktive cloudstreaming-platform, som gør det muligt at streame spil i høj opløsning via internettet på en lang række enheder. Opkøbet betyder, at SCE vil etablere en cloudservice og dermed udnytte de mange fordele ved Gaikai’s revolutionerende teknologi og infrastruktur, hvad der inkluderer et datacenter, som servicerer en lang række lande og nøglesamarbejdspartnere over hele verden.

Opkøbet er underkastet visse regulatoriske tilladelser og kutymemæssige slutvilkår.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img