SQUARE ENIX er stolt af at annoncere billetter til den europæiske FINAL FANTASY XIV Fan Festival, der nu er til salg for aktive spillere, før alle kan købe i næste uge. På pladsen “La Grande Halle de La Villette” i Paris den 2. – 3. februar 2019 opfordres alle, der er interesserede i at deltage, til at købe billetter hurtigt, før de er udsolgt!
Fra 11.30am BST i dag den 23. juli kunne enhver, der var en aktiv EU-spiller mellem datoer 1. juni 2018 og 6. juli 2018, købe billetter ved at klikke på linket i en unik e-mail, der er blevet sendt til dem. Der er en grænse på fire billetter pr. Køb, og linket i e-mailen kan ikke bruges af andre.

Billetter vil derefter kunne købe af alle fra mandag den 30. juli kl. 11.30 BST.

Den Europæiske Final FANTASY XIV Fan Festival, der finder sted i 2019, er den tredje store begivenhed af sin art for det kritisk anerkendte videospil. Denne globale begivenhed skal finde sted på tværs af tre forskellige regioner, i tre store byer: Las Vegas, Paris og Tokyo. Denne massive begivenhed vil indeholde spændende meddelelser, udviklingspaneler, aktiviteter i spillet, varer samt fantastiske muligheder for at spille sammen både i spillet og i levende aktiviteter.