Som det første spil nogensinde anvender Book of Spells det nyskabende tilbehør, Wonderbook, der forvandler verden omkring dig ved hjælp af den nyeste augmented reality-teknologi.

Book of Spells giver desuden alle Harry Potter-fans mulighed for at få fat i nye og eksklusive fortællinger fra J.K. Rowling. Spillet er nemlig det første resultat af et samarbejde mellem Sony og Pottermore, J.K. Rowlings unikke webside, som tilbyder en spændende onlineoplevelse bygget op omkring hendes succesrige Harry Potter™-bøger.

J.K. Rowling, forfatter af Harry Potter-bøgerne, fortæller: ”Wonderbook: Book of Spells er det tætteste, en Muggler kan komme på en rigtig tryllebog. Det var en fornøjelse at arbejde sammen med Sonys kreative hold om at vække mine besværgelser og nogle af historierne bag dem til live. Dette er et ekstraordinært redskab, der giver dig en helt uforlignelig læseoplevelse.”

Et sikkert lærings-miljø til børn
I Harry Potters verden blev Book of Spells skrevet for over to hundrede år siden af Miranda Goshawk, forfatteren bag The Standard Book of Spells-serien. Book of Spells kan dog kun findes i den forbudte sektion i Hogwarts bibliotek. Det er en avanceret lærebog for elever, som vil hjælpe dem på deres rejse mod at blive fuldbårne hekse eller troldmænd.

Book of Spells giver børnene et sikkert miljø, hvor de kan læse, opdage, lære og øve sig på de besværgelser, som de allerede kender og elsker, blandt andet Incendio, Wingardium Leviosa og Expelliarmus, og finde hemmelige beskeder og besværgelser, som tidligere Hogwarts-elever har nedfældet i margenen af bogen. Udover sjove, anekdotiske fakta om besværgelserne har J.K. Rowling også skrevet en gåde, der fører dig igennem spillet og giver dig indsigt i, hvad det vil sige at være en succesrig heks eller troldmand. Fans inviteres til at rejse igennem bogen og låse op for nye fortællinger i slutningen af hvert kapitel, og eleverne belønnes for at kaste vellykkede besværgelser.

Bringer omverdenen til live med Augmentet Reality
Wonderbook: Book of Spells er den første titel fra Wonderbook, der er den seneste tilføjelse til PlayStation-oplevelsen. Historierne i Wonderbook: Book of Spells vækkes til live, mens du spiller, og du får mulighed for at kaste besværgelser med din PlayStation®Move-bevægelsescontroller, der fungerer som din tryllestav. Drag ud på en fantastisk rejse, hvor du kan læse om og lære hemmelighederne bag magien – præcis som var du en elev på Hogwarts.

Wonderbook bringer tusind historier til live i én fysisk bog med en helt ny serie af eventyr og oplevelser, som du kan udforske. Wonderbook er et kraftfuldt redskab for historiefortælling og fantasien, der bringer eksklusivt indhold til PlayStation 3-ejere på gribende, nye måder, hvor du bliver centrum for handlingen, og hvor augmented reality-teknologi forvandler verden omkring dig via PlayStation®Eye. Titlerne vil trække dig ind i nye verdener og bringe mysterier og opdagelse ind i din stue, så du får chancen for at leve de historier, du elsker.

Der er flere projekter på vej til Wonderbook, inklusive Walking with Dinosaurs fra BBC og et interessant nyt samarbejde med Disney, Diggs Nightcrawler, så fremtiden ser lys og spændende ud for Wonderbook.