8.4 C
Copenhagen
24 marts 2023

Nordeuropas største E-sport- og gamingevent omdanner Odense til gamingmekka

Published:

I den kommende weekend bliver Odense Congress Center omdannet til et mekka for alle, der er interesseret i gaming, når eventet Odincon for anden gang slår dørene op.
Mens de danske verdensstjerner fra Astralis kæmper om sejren i sæsonfinalen i ESL’s Pro League CS:GO i Arena Fyn, lægger resten af Odense Congress Center fra 7.-9. december haller til Nordeuropas største E-sport- og gamingevent, Odincon.

Med friske sejre fra både Chicago og Texas kommer Astralis til Odense Congress Center som favoritter, og de bliver da også nogle af hovedpersonerne på Odincon. Et af de nye trækplastre på Odincon er nemlig Odincon LIVE, hvor man både kan se ESL’s Pro League-kampene direkte på storskærm med danske kommentatorer og møde alle ESL-stjernerne. Og i det hele taget er der skruet markant op for tilbudene til de besøgende på årets Odincon, hvor aktivitetsområdet er dobbelt så stort som sidste år.

Mellem ESL-kampene får tv-værten Thomas Bense besøg af en masse spændende YouTubere, bloggere og andre kendisser på scenen. Her kan du blandt andre møde YouTuberen Rasmus Brohave, model og skuespiller Oliver Bjerrehuus, komikeren Simon Talbot, tv-værten Mikkel Kryger, fodboldjonglør Brizze, Paradise Hotel-værten Rikke Gøransson, rapperen Jøden, skuespilleren Jens Sætter-Lassen, streameren Kregme, gameren Stinella, tech- og gadgetekspert David Guldager og mange andre.
Desuden kommer der spillere fra OB’s Superligamandskab og fra OB’s E-Superliga-hold, som du både kan møde og spille imod.

”Vi er meget, meget stolte over det program, vi byder på til Odincon. Vi lærte meget sidste år, så de besøgende vil opleve en gamingfestival, der er både større og mere imponerende – blandt andet har vi fordoblet størrelsen på aktivitetsområderne,” siger Enrico Augustinus, direktør i Odense Sport & Event, der arrangerer Odincon, og tilføjer:

”Odincon er alt det bedste fra gamingverdenen – med LIVE-scenen, hvor vi viser alle ESL-kampene på storskærm, masser af spillemuligheder for publikum, konkurrencer, stort LAN-party og chancen for at købe det samme gaming-grej som profferne bruger. Samtidig får vi besøg af en lang række af de mest kendte YouTubere, streamere, bloggere og internet-kendisser i løbet af weekenden.”

Odincon løber af stabelen fra 7.-9. december kl. 12-23, og du kan læse meget mere om aktiviteterne på www.odincon.eu.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img