11.1 C
Copenhagen
12 juni 2024

Nyt om den nordeuropæiske VALORANT-turnering

Published:

BEACON Split 1 2023 får en helt ny turneringsstruktur, hvor der på hold konkurreres om oprykning til VALORANT Challengers Northern Europe: Polaris 2024

? BEACON Split 1 2023 starter med EPIC38 den 25. februar, og afsluttes med finalerne på BEACON Split 1 2023 Circuit den 22. maj.

? Turneringerne kategoriseres på en ny måde i 2023, med hold der konkurrerer i begivenhederne Minors, LAN og Majors. Dette giver et stigende antal turneringspoint.

? Division 1 Circuit-finalerne giver to hold muligheden for at kvalificere sig til VALORANT Challengers Northern Europe: Polaris i 2024. København, d. 18. januar – VALORANT Regional Circuit: BEACON Split 1 2023, den nordeuropæiske VALORANT-turnering fokuserer udelukkende på det grundliggende i spillet, og starter den 25. februar med en LAN event på EPIC38. Ligesom sidste år får spirende VALORANT-professionelle muligheden for at konkurrere i en række af begivenheder og optjene turneringspoint. Dette giver dem muligheden for at kvalificere sig til den prestigefyldte Polaris Regional League gennem end-of-split Division 1 finalerne, som finder sted den 22.-26. maj.

BEACON Circuit har altid prioriteret at spotte så mange kommende VALORANT-talenter som muligt for at hjælpe dem på vej mod en professionel karriere.

I 2022 oplevede BEACON Circuit at lige under 40.000 unikke seere brugte næsten 24.000 timer på livestreams, hvilket gav håbefulde VALORANT-professionelle mulighed for at vise deres kompetencer til et bredere publikum. Finaleweekenden i BEACON Split 1 i 2022 gav genlyd på sociale medier med 1,3 millioner samlede visninger, 250.000 reaktioner og 361.000 videovisninger.

I år vil BEACON, der er drevet af indehaverne Promod Esports, deles op i tre konkurrenceniveauer: Minors, LAN og Majors som hver giver op til 100, 500 og 1000 turneringspoint. Disse point er med til at kvalificere et hold til Division 1 Circuit- finalerne. Længere nede er opstillet en fuld liste med bekræftede BEACON-turneringspartnere inddelt efter konkurrenceniveau.

Turneringerne starter den 25. februar, og varer helt frem til BEACON Split 2 2023 Circuit-finalerne, som finder sted den 22. maj. I denne periode kan holdene konkurrere i så mange turneringer, som de har lyst til. Dog vil de point der er optjent fra LAN-turneringer ikke blive samlet, men kun dem med flest point på tværs af alle BEACON Split 1 2023 LAN-begivenhederne tæller med i holdets samlede antal point. Til 2023 Split 1 Division 1 Finals deltager igen otte hold, der samlet set har flest point gennem konkurrencen samt de to lavest placerede hold fra tidligere Challengers Northern Europe: Polaris Split. Herefter sikres pladsen for de to bedste hold fra Division 1 Circuit Finals til Polaris i 2024.

Rob Black, grundlægger og direktør hos Promod Esports udtaler, ”Det glæder os at støtte VALORANT-aspiranter gennem BEACON Circuit i 2023. At kunne tilbyde fremtidige stjernespillere en målrettet og defineret vej til det professionelle spil har altid været et kernemål for os og vi er stolte over, at vi kan fortsætte denne udvikling med BEACON i løbet af de kommende år.

Dem der organiserer de lokale turneringer deler information om transmitterede begivenheder på deres Twitch-kanaler, så sørg for at holde øje med annonceringer på vores sociale medier, hvor du kan følge og tune in på al aktivitet!

Bekræftede BEACON turneringspartnere:

? Majors:
? Leagues.gg
? The Goose House
? Gamer.no
? LANs:
? EPIC38
? The Gathering
? Minors:
? Gamer.no Norway
? RÍSÍ Iceland
? Leagues.gg Sweden
? Leagues.gg Denmark
? AVG England, Wales, Nordthern Ireland & Ireland
? Esports Scotland
? FEL Finland

Der tilføjes muligvis flere events til turneringen, så hold øje med nye partnere og udgaver i takt med vi kommer tættere på start.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img