14.9 C
Copenhagen
19 juni 2024

Ny OMEN X bærbar er noget for gamerne

Published:

I dag slipper HP deres til dato kraftigste bærbare gaming PC løs – den nye OMEN X bærbar fra HP. Med termisk køling, der understøtter overclocking af CPU’en, udvidede hukommelsesmuligheder og en GPU overclocket direkte fra fabrikken, er maskinen bygget til gamingentusiaster og e-sportsudøvere, som går efter maksimal ydelse i et lækkert design.

I dag forlanger seriøse gamere konfigurerbar ydeevne på samme niveau som en stationær PC for at have adgang til markedets bedste frame rates og hurtigste reaktionsevne til at kunne besejre konkurrenterne. Samtidig efterspørger de også udstyr, der ikke går på kompromis med ydelsen til fordel for mobilitet, da gaming ofte foregår til turneringer og LAN-arrangementer. Efter at have studeret nogle af verdens bedste gamere i konkurrence mod hinanden, har HP skabt en computer, som imødekommer deres behov med avancerede komponenter, termisk køling, hurtig og responsiv skærm, et brugerdefineret, mekanisk tastatur og softwareredskaber, der gør gamere i stand til at presse hardwaren i OMEN X bærbar til det yderste.

“E-sport er en af de hurtigst voksende områder inden for gaming, og vi er begejstrede over den store interesse for HP’s OMEN-produkter,” siger Anne-Sophie Hadberg, chef for Consumer Personal systems EMEA, HP Inc. “Med lanceringen af den nye OMEN X bærbar introducerer HP nyskabelser til bærbare gamingcomputere inden for ydelse, industrielt design og brugerdefinerede tilpasningsmuligheder, der førhen var forbeholdt stationære computere.”

Bygget til gamere
De nyeste spil og e-sportsturneringer kræver computere med effektive grafikløsninger og masser af rå computerkraft. HP har derfor fyldt den bærbare OMEN X med markedets førende teknologi og et væld af brugerdefinerbare muligheder som:
• OMEN Command Center Software, hvor brugere selv kan tune og presse hardwaren til det yderste, sammen med evnen til at håndtere overclocking af CPUen5; optimere netværkstrafik til gaming med en netværksbooster, som reducerer forsinkelsen under onlinespil[i] og tilpasse belysning til optimal betjening af tastaturet.
• 7. generation Intel® ulåst Intel® Core™ i7 CPU[ii] med mulighed for XMP-hukommelse til overclocking af hukommelsen5, testede profiler op til DDR4-2800, og fabriksoverclockede GPU’er op til NVIDIA® GeForce® GTX 1080 – perfekt til hektiske spil i 4K opløsning[iii].
• Mulighed for RAID0 SSD til ekstra hurtig opstart og indlæsning samt PCIe SSD+HDD lagringsmuligheder for hurtig responstid og ekstra stor lagringskapacitet[iv].
• Kølesystem som tillader at presse hardwaren ud over sine fabriksindstillinger[v], inklusive avancerede blæsere for at øge luftgennemstrømningen samt et integreret dampkammer med fire 3,5 mm varmeledere til at forbedre varmeoverførslen fra GPU’en og CPU’en til de fire kølere monteret i hjørnerne af computeren.[vi]

Designet til fordybelse i VR
Gaming er en altopslugende oplevelse. Derfor har HP sørget for, at alle udgaver af den bærbare OMEN X kan bruges til Virtual Reality, der bl.a. inkluderer funktioner, som forbedrer spiloplevelsen og begrænser udefrakommende forstyrrelser:
• Et mekanisk tastatur, hvor hver enkelt tast er baggrundsbelyst af RGB LED med 2,5 mm frigang og øjeblikkelig feedback til intens gaming; RGB LED til hver enkelt tast tillader brugerdefineret inddeling og belysning af tastaturet; individuelt programmerbare makrotaster og N-key rollover til anti-ghosting
• Mulighed for 17” 4K skærm til ultimativ gaming i høj opløsning; eller mulighed for 120Hz 1080p skærm til hurtige opdateringshastigheder og flydende billeder; alle konfigurationer er NVIDIA G-Sync™-enabled for at reducere ’billedtearing’
• DTS Headphone:X® simulerer surround sound ved brug af alle headsets7 og premium lyd bestående af HP Dual Speakers med lyd fra Bang & Olufsen
• HP Audio Boost sikrer maksimal ydelse uden at overbelaste højtalerne[vii]
• Et semitransparent vindue, som giver adgang til at se ind i computeren sammen med brugerdefinerbar belysning og aluminiumsfinish, som personaliseres og tilpasses til den individuelle gamer.

Skabt til fremtiden
For at give gamere et forspring over for modstandere er OMEN X skabt til at kunne udvides ved nemt at foretage opgraderinger af systemet eller udskifte dele. Dette indbefatter:
• Ét samlet adgangspanel til både HDD, SSDs, og RAM, så alle udskiftelige dele er lettilgængelige.
• Et stort udvalg af indgange/porte, som understøtter op til fire eksterne skærme.
• Tilslutning til en række gamingtilbehør gennem tre USB 3.0 Type A porte, to Thunderbolt™ 3-certificerede USB 3.1 TypeC™ porte, HDMI 2.0a med HDR support, Mini DisplayPort™, RJ45 og en multi-format mediekortlæser.
• Dual audio-jack med separat mikrofoninput og headset jacks (input/output), som understøtter de nyeste gaming headsets eller eksterne højtalere.

Den bærbare OMEN X forventes at være tilgængelig fra november til en vejledende startpris fra 24.999 kroner.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img