15 C
Copenhagen
18 juli 2024

Nostos open world demo Gamescom 2018

Published:

NetEase afslørede på Gamescom nye detaljer om Nostos, firmaets første open-world multiplayer VR-spil og integrationen af ??SpatialOS-teknologien. Nostos kommer i 2019 i en post-apokalyptisk verden med fantastiske naturmiljøer inspireret af klassisk Anime-stil, hvor spillere kan udforske den mystiske verden omkring dem, da den nærmer sig slutningen af ??sine dage.
Spillere vil udforske den store og øde verden af ??Nostos, hvor civilisationens rester og byer er længe forladt. Relikvier der er efterladt kan være nøglen til at modvirke udryddelse for de overlevende, der står over for nye farer, da de begrænsede ressourcer svinder. Mens man udforsker Nostos mystiske ruiner på tværs af ørkener, græsarealer, bjerge og mere, skal spillerne overleve sine stadig mere ugjestlige klimaer og voldsomme fjender. Men tiden er begrænset, for spredt i disse lande er den farlige og stadigt voksende “Coralsea”, der rammer og truer de lande, hvor befolkningen er afhængig af overlevelse. Teamwork er nøglen, da spillere samler ressourcer, bygge en klan de kan stole på, og kæmper for at trække Nostos verden tilbage fra randen af ??fuldstændig ødelæggelse.

Vi var så heldige at få lov til at lege lidt med demoen.
Det var en meget tidlig udgave af spillet, så spillet kan variere væsentligt fra det vi spillede.
Nostos er et umådeligt smukt sandbox spil, som giver brugeren masser af muligheder for udforske verdenen. Og når vi siger smukt, så ser det fantastisk ud og SpatialOS teknologien giver især dette VR spil nogle hele nye muligheder.
Nostos er open owrld, men det er uvist pt om der kommer et “quest” system eller fudstændigt åbent.
Som alle andre RPGs er der et stort våben system, i Nostos har du adgang til både nye våben, som skydevåben og ældre våben som bue og pil. Våbensystemet er i samme stil som brugt i Stand Out: VR Battle Royale.
Spillet er stadig under udvikling, men vi glæder os til at se mere fra Nostos.

Spillet produceres af ShuiGe, der bringer 10 års erfaring med spiludvikling og tidligere ledet forskning og udvikling af flere succesfulde multiplayer online-spil for NetEase.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img