-1.1 C
Copenhagen
3 december 2023

Fremtiden for Destiny 2

Published:

Det næste kapitel og fremtid for Bungie og Destiny 2 begynder i dag!

Fra 1. oktober tager det uafhængige spiludviklingsstudio Bungie det første skridt hen imod den næste æra af Destiny 2, Bungies kritikerroste sci-fi-action MMO, med en vision om, at Destiny bliver en enkelt, udviklende verden for venner at spille sammen når som helst og hvor som helst.
 
I dag markerer et massivt grundlæggende skift for Destiny.

”I løbet af 2019 har vi udviklet og delt en klarhed om visionen, vi aldrig har haft før i Destiny. Vi vil omsider lave Destiny 2, som vi altid har ønsket at gøre – en verden, som du og dine venner meningsfuldt vil ændre og skabe minder i, ”skrev Luke Smith, spildirektør, Destiny, i en note til Bungie-spillerfællesskab. ”1. oktober er det første skridt hen imod, hvad vi ønsker, at Destiny 2 skal blive. Dette er ikke kun det næste kapitel i Destiny 2, men det næste kapitel af os. Vi er lige i gang. ”

Her er hvad der straks er tilgængeligt globalt lige nu:
 
Destiny 2: New Light (Spil gratis)
Destiny 2 er nu gratis for alle, der tilbyder et splinternyt indgangspunkt for nytilkomne, der sætter Destiny 2’s verden – og alle dens grundlæggende tilstande, aktiviteter og belønninger – i hænderne på enhver spiller uden indgangsbarrierer. Derudover kan spillere gratis strejfe til alle destinationer, inklusive Månen – de kan endda deltage i den første kampagnemission for Shadowkeep-udvidelsen. Nu kan enhver spille Destiny 2 på alle større platforme!
 
Destiny 2: Shadowkeep
Shadowkeep er det næste kapitel i Destiny 2-franchisen, som genforener dig med en gammel allieret fra den oprindelige Destiny, Eris Morn, for at konfrontere nye mareridt. Vogtere vil vende tilbage til vores måne – snoet, omformet og hjemsøgt af forsøgene fra vores fortid – for at konfrontere nye trusler og afsløre nye tilføjelser til deres tilpassede arsenal. Dette er ikke det samme, som Moon Guardians vågnede op til – nye områder vil blive afdækket, og når velkendte steder er uigenkaldeligt ændret. Destiny 2: Shadowkeep er det første udvidelsesniveau, selvstændigt indhold, vi leverer til Destiny 2 – à la carte og kræver intet ejerskab af tidligere indhold.
 
Season of the Undying (inkluderet i Shadowkeep)
Season of the Undying, den næste sæson af indhold for alle, afslører en profetisk opvågning af Vex, tidsrejser krigsmaskiner, da de starter deres egen mystiske krig med Guardians on the Moon, mens Guardians kæmper for at finde og eliminere mareridt. Som en del af den enkelt, udviklende verdensvision, vil indholdet dybere binde fortællende fra sæson til sæson, da Destinyes verden meningsfuldt ændrer sig sammen med spillerne.
 
Destiny 2 on Steam
Det nye hjem til vores Destiny PC-community er Steam. Spillere vil være i stand til at bringe alle deres fremskridt og køb med sig til Steam, inklusive deres vogtere og hvælvinger – uden omkostninger. Detaljerede oplysninger om, hvordan du starter denne migration, findes på bungie.net.
 
Destiny 2 Cross Save
I denne næste æra af Destiny 2 er vi forpligtet til at forene vores globale Destiny 2-samfund. Cross Save vil være tilgængelig på alle understøttede platforme – PC, PlayStation 4, Xbox One og Stadia senere på dette efterår. Med Cross Save kan du få adgang til de samme tegn, der er bundet til en primær konto, så du kan få en samlet oplevelse med de samme værger på forskellige platforme.
 
Google Stadia
Senere i efteråret debuterer Destiny 2 på Google Stadia og inviterer nye vogtere til at deltage i dens rækker. Stadia er en ny spilleplatform fra Google til at spille AAA-videospil på tværs af alle slags skærme. For at lære mere om Destiny 2 på Google Stadia, kan du besøge den officielle Stadia-side på linket herunder.
 
One Destiny 2, et samfund. Tak for at være på denne rejse med os. Vi ses ved stjernen.
 
Destiny 2 og Destiny 2: Shadowkeep er tilgængelige på PlayStation 4, Xbox One, PC via Steam og senere i efterår på Stadia.
 
For mere information:
· Destiny 2: Shadowkeep Launch Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=LFYJTudJ540
· “Månen og Beyond” —Developer ViDoc: https://www.youtube.com/watch?v=mEvVKCKdtfw
· Destiny 2: New Light (Spil gratis): https://www.bungie.net/7/da/Destiny/NewLight
· Destiny 2: Shadowkeep: https://www.bungie.net/7/da/Destiny/Buy/Shadowkeep
· Destiny 2 PC på Steam: https://store.steampowered.com/app/1085660/Destiny_2/
· Stadia: https://store.google.com/product/stadia?srp=/product/stadia_founders_edition
· Destiny 2 Cross Save: https://www.bungie.net/7/da/CrossSave

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img