20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Mød Osmo

Published:

Det prisvindende legesystem Osmo, giver den perfekte blanding af sjov indlæring, i et mix af digital og fysisk leg!
Med mere end 2,5 millioner installationer på iPads, og i daglig brug på 30.000 skoler, kan man godt sige at Osmo har vundet stor popularitet verden over. Selvom at det for danskere har været muligt at anskaffe sig legesystemet Osmo, er det først nu at Osmo gør sit officielle indtog på det danske marked. 

Det prisvindende legesystem, Osmo blev grundlagt af forældre og tidligere Google-ingeniører for at skabe sjove og lærerige legeoplevelser for både drenge og piger.
Pædiatri forskning viser nemlig, at skærmtid ikke alene giver børnene værktøjerne til den fremtidige succes på den elektroniske løbebane, men også at flere og flere studerende viser svækkede motoriske færdigheder og manglende evne til at holde på en så simpel ting som en blyant ordentligt. Det har derfor været vigtigt folkene bag Osmo at kombinere den fysiske aktivitet og leg i den digitale oplevelse. 
Det første Osmo-produkt der introduceres, er Osmo Genius Starter Kit, der er målrettet børn i alderen 6-10 år. Det er en fantastisk introduktion til Osmo-universet, da Genius Starter Kit inkluderer alt, hvad dine børn har brug for at opleve af praktisk læring og digital sjov på fem forskellige måder. Spillene er designet til at både at begyndere og eksperter vil føle det sjovt, interessant og lærerigt. Osmo muliggør at man stiger i niveau i takt med fremskridt i de forskellige.

Former skal placeres korrekt,  problemer skal løses, kreative tegnefærdigheder skal udfordres, leg med tal, terninger, bogstaver, stavning og ordforråd. 
Osmo Genius Starter Kit indeholder en base til iPad, Tangram-stykker, Numbers-fliser, Words-fliser, Stabelbar opbevaring til hvert spil og de 5 spil apps: Numbers, Tangram, Words, Newton og Masterpiece.  Alt til den vejledende udsalgspris på 999,00 DKK, med et specielt Black Friday-tilbud, der giver 25% rabat.

Osmo har allerede modtaget flere priser: som bedste AI-baserede løsning til leg samt navngivet i ??Time Magazines som en af ??de “25 bedste opfindelser”.

Du kan her se hvordan Osmo Genius fungerer:

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img