14.9 C
Copenhagen
19 juni 2024

Lys op med en fantastisk RGB-belysning og Roccats livlige Magma Mini – Det nye 60% RGB Membran Gaming Keyboard

Published:

ROCCATs populære Magma tager ny form i en mini formfaktor, pakket med fem programmerbare RGB-lyszoner, bløde membran kontakter, EasyShift[+] programmerbar og IP33-klassificeret vand- og støvmodstand

ROCCAT, det prisvindende brand for pc-enheder fra den bedst sælgende producent af gaming-headset og tilbehør Turtle Beach Corporation (Nasdaq: HEAR), afslørede i dag den nyeste tilføjelse til sin PC gaming tastatur serie – Magma Mini 60% gaming tastaturet. Magma Minis kompakte ftastatur er på størrelse med 60% af et tastatur i fuld størrelse – perfekt til PC-spillere, der har brug for mere plads til store musebevægelser, og dens fuldt oplyste topplade har fem programmerbare zoner, som viser ROCCATs fantastiske AIMO RGB-belysning. Magma Mini har membran kontakter med et midtvejs aktiveringspunkt, udvidet nøglefunktionalitet med ROCCATs EasyShift[+]™-teknologi og den seneste IP33-klassificerede modstand mod vand og støv. Magma Minis attraktive pris på €49.99 gør det også til et fantastisk begynder tastatur for PC spillere, der søger skønhed og funktionalitet i en miniformfaktor. Forudbestil nu!

Magma Mini er et iøjnefaldende mini-PC-gaming-tastatur, fordi det blander det populære 60%-format med den ydeevne og RGB-belysning, ROCCAT er kendt for,” udtaler Juergen Stark, formand og administrerende direktør, Turtle Beach Corporation. “Magma Mini tilbyder også en holdbar IP33-klassificeret beskyttelse mod støv, partikler og spild, og dens pris på  €49.99 gør det til et nemt valg for PC-spillere, der ønsker at tilføje RGB-belysning til deres skrivebord.”

ROCCATs Magma Mini 60% Gaming Keyboard er udstyret med en gennemskinnelig topplade med fem programmerbare RGB-zoner og 10 LED-baggrundsbelysninger. Med ROCCATs AIMO-belysning kan gamerne nyde en levende og fordybende oplevelse med 16,8 millioner RGB farve muligheder. Gamerne kan også synkronisere Magma Mini med andre AIMO-aktiverede produkter i ROCCATs anerkendte PC-serie, inklusive Burst Pro-musen og Elo 7.1 Air eller USB-headset, for at skabe en livlig PC-gaming-kampstation, som ikke kan overses.

Magma Mini har også støjsvage og responsive membran kontakter med et hurtigt, midtvejs aktiveringspunkt for et yderst tilfredsstillende tastetryk. Avanceret anti-ghosting-teknologi sikrer, at spillere kan trykke på op til 20 taster samtidigt, når de reagerer i kampens hede, og de vil alle registrere sig efter hensigten, hvilket holder PC-spillere i kontrol. Magma Mini er også udstyret med ROCCATs anerkendte Easy-Shift[+]-teknologi, der giver spillere mulighed for at tildele en sekundær funktion til deres mest brugte taster, hvilket udvider kapaciteten for hvert tastetryk. Magma Mini strømkablet tilsluttes på venstre side af tastaturet, perfekt til spillere, der spiller med tastaturet vippet, og for ikke at komme i vejen for større musebevægelser.

Du kan få flere oplysninger om de nyeste Turtle Beach-produkter og -tilbehør på www.turtlebeach.com og du skal huske at følge Turtle Beach på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook og YouTube

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img