20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Landbrug, handel, og eventyr med vennerne i gamigo’s kommende simulationsspil til mobilen, Fantasy Town

Published:

 

Din lykke og dine drømme er bare en høst væk!

gamigo og Arumgames annoncerer den kommende udgivelse af Fantasy Town, et landbrugssimulationsspil til mobilen, der byder på en blanding af udforskning, RPG, og adventurespil mechanics. Spillere kan bygge deres egen by, producere og opdrætte afgrøder, handle varer ind, udforske, og forsvare deres borgere mod onde trolde, der fra tid til anden skaber kaos og ødelæggelse.

I Fantasy Town påtager spillerne sig rollen som en adelsmand, der modvilligt bliver overbevist om at lære at styre Arsendal. Borgerne i landet stoler på, at han vil hjælpe byen til at blomstre, og spillerne vil konstruere, styre og opgradere forskellige bygninger, landbrugsjord, afgrøder og meget mere. Efterhånden som ressourcerne høstes, kan de handles for at bevare byens velstand og holde borgerne glade. Så dyrk majs, opdræt forskellige husdyr, og skabe lækre delikatesser, der helt sikkert bliver byens samtaleemne!Mens din by arbejder på at samle forskellige materialer, kan spillerne tilkalde forskellige borgere til at udforske forskellige steder og dungeons på jagt efter særlige ressourcer. Få nye opskrifter, kæmp mod bosses, og find skatte, mens du opdager nye steder og skabninger. Fantasy Town afholder også regelmæssigt events, der belønner deltagere med blandt andet flere minispil, såsom gåder, runners, og hjælp til at at bygge et tårn ved brug af forskellige in-game items. Andre sjove funktioner inkluderer tilpasning af din karakter i spillet, forskellige town skins, et heldigt roulettehjul, og meget mere.

“gamigo har en lang historie med at udgive forskellige og spændende online RPG spil, herunder Trove, Grand Fantasia, og Aura Kingdom. I dag tilføjer vi et spil til mobilen, der kombinerer en landbrugssimulator med RPG elementer til vores række af udgivelser, og det er et spil, vi er virkelig begejstrede for” siger Jens Knauber, direktøren for gamigo. “Fantasy Town byder på masser af sjov og interessant gameplay mechanics. Arumgames har gjort et fremragende stykke arbejde med spillet, og vi kan ikke vente med at gøre det tilgængeligt for vores publikum i de kommende måneder.”

“Det er en stor ære og mulighed for Arumgames at kunne udgive Fantasy Town med gamigo AG, som er en velkendt spiludgiver med forbindelse til et stort antal spilleentusiater i nordamerika og europa” siger Byung Jong, Kang, direktøren for Arumgames “Vi vil gøre vores bedste for at opbygge den bedste spiloplevelse og miljø for Fantasy Town til at blive en succes i et tæt samarbejde med gamigo AG”.

Flere sociale gameplay mechanics er blevet implementeret i Fantasy Town, som hjælper spillerne på en række forskellige måder:
  • Må jeg låne en kop sukker? – Hande medl items mellem brugere, så alle kan få, hvad de vil have! 
  • In-app iværksætter – Foretrækker du at handle dine ressourcer for kapital? Sæt en bod på i ”My Shop”, og upload dine hårdt optjente afgrøder for at tjene guld. 
  • Klar det med lidt hjælp – Spillere kan besøge deres venners by for at hjælpe med at passe deres afgrøder eller bekæmpe invaderende fjender.
  • Vær’ med i fællesskabet – Start eller slut dig til en laug, nyd noget samarbejde eller konkurrerer mod andre. 
Fantasy Town frigives i Nordamerika, Europa, og Australien/New Zealand på iOS og Android enheder i 2022. For mere information om Fantasy Town besøg den officielle websted.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img