13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Læs alt om figurerne i LEGO Batman 2 DC Super Heroes

Published:

Batman
Rigtige navn: Bruce Wayne
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: Mesterdetektiv med solide, deduktive evner. Muligvis den største kampsportsekspert i live. Batdragten er skud- og brandsikker, bærer en tung kappe og hætte, der er udstyret med nattesyn og kommunikationsudstyr. Hans bælte rummer et helt arsenal af forbryderbekæmpende udstyr, bl.a. forskellige bataranger. Han har en hel flåde af højteknologiske fartøjer, bl.a. Batmobilen, Batmotorcykel, Batbåd, Batfly og Batkopter.
Evner i spillet: Bataranger, gribekrog, kampsportsekspert. Batman har adgang til en række dragter med forskellige gadgets og evner.
Kraftdragt – superstyrke, eksplosive raketter
Batdragt – kan svæve og har sonarpistol
Sensordragt – kan snige sig, røntgensyn
Elektricitetsdragt – immun over for elektricitet, dragten kan lades op med strøm.

Superman
Rigtige navn: Kal-El, Clark Joseph Kent (adoptivnavn)
Base: Metropolis
Særlige kræfter og evner: Kal-Els kræfter var skjulte, indtil han nåede teenageårene. Hans Krypton-fysiologi absorberer rå mængder energi fra Jordens gule sol, som gør ham i stand til at flyve i høj fart, giver ham superstyrke, usårlighed (hans eneste svagheder er grøn kryptonit og magi), superhørelse, isånde, høj lungekapacitet og supersyn (herunder røntgensyn, som kan se igennem alt undtagen bly) samt varmesyn.
Evner i spillet: Supermans evner omfatter varmesyn, isånde, superånde, røntgensyn, superstyrke, flyveevne og usårlighed.

Lex Luthor
Rigtige navn: Alexander Joseph Luthor
Base: Metropolis
Særlige kræfter og evner: Luthor er et af de klogeste mennesker på Jorden. Han kan opfinde teknologiske vidundere og manipulere hele nationer. Han tror på råstyrke, men kan ikke slås, så han forlader sig på våben og panser.
Evner i spillet: Dekonstruktøren lader Lex flå sorte LEGO-genstande i stykker.

Mr. Freeze
Rigtige navn: Dr. Victor Fries
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: Han har et stort intellekt, men har ladet det vige til fordel for aggressivitet. Med sin frysepistol og superafkølende panser tager han alt, hvad han vil have.
Evner i spillet: Mr. Freeze bruger sin frysepistol til at fange sine ofre i solide isblokke. Han kan også fryse vand til is og bruge det som platform.

Two-Face
Rigtige navn: Harvey Dent
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: Et kriminelt geni, hvis forbrydelser afslører en sygelig optagethed af dualitet og tallet to. Han er gennemsnitlig i kamp og er i stand til at gå amok.
Evner i spillet: Med sine to pistoler kan Two-Face lade kuglerne regne ned over sine fjender. Han er også blevet set hærge byens gader i sin ombyggede lastbil.

The Riddler
Rigtige navn: Edward Nigma
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: Han er genial på sin egen måde, men elendig i nærkamp. Hans trang til at efterlade ”gådefulde” spor på gerningsstedet til Batman fører altid til hans undergang.
Evner i spillet: Der er skjulte kasser over hele Gotham, som kun The Riddler ved, hvordan man åbner.

Catwoman
Rigtige navn: Selina Kyle
Base: East End i Gotham
Særlige kræfter og evner: En formidabel kæmper, der er ekspert i boksning og diverse kampsportdiscipliner. Hun bruger sin pisk som angrebsvåben.
Evner i spillet: Hun kan dobbelthoppe, bruge pisk og udnytte sine akrobatiske evner til at nå op ad bestemte vægge eller dække længere afstande ved at bruge akrobatstolper.

Nightwing
Rigtige navn: Richard ”Dick” Grayson
Base: Blüdhaven
Særlige kræfter og evner: Han er kendt for sine kampevner og evner som detektiv. I bæltet har han blandt andet Eskrima-stave. Hans dragt lader ham modstå skade fra ild og kugler.
Evner i spillet: Akrobatisk kampstil med to Eskrima-stave og en batarang samt evnen til at gribe fat.

Robin
Rigtige navn: Tim Drake
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: Robin er den mørke ridders mest betroede makker og er blevet oplært af Batman i kampsport og detektivarbejde. Han er ferm med elektroniske enheder og særligt computere.
Evner i spillet: Ligesom Batman kan Robin skifte mellem forskellige dragter med forskellige gadgets og evner. Med miljødragten kan Robin gå igennem giftigt materiale, suge giftaffald op og affyre det eller vand med den monterede trykkanon. Robin kan anvende Zorb-kuglen til at drive visse opgaver med akrobatdragten. Han kan også bruge isdragten og blive immun over for kulde eller gå op ad de skinnende, blå metalvægge med magnetdragten.

Bane
Rigtige navn: Ukendt
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: En storslået strateg, som takket være midlet Venom har fået overmenneskelige kræfter. Han injicerer stoffet via rør i sin hjelm.
Evner i spillet: Superstyrke og immunitet over for giftige materialer og farer.

Joker
Rigtige navn: Ukendt
Base: Gotham
Særlige kræfter og evner: Han er ikke særligt stærk eller god til at slås, men ikke desto mindre er han blandt de farligste skurke. Han bruger ofte dødsensfarlige spøg og skæmt-rekvisitter, som fx pistolen med BANG-flag, der i andet skud bliver en spydpistol.
Evner i spillet: Immun over for giftige materialer og farer. Han er bevæbnet med maskinpistol og kan danne elektriske forstærkere med sin Joker-buzzer.

Wonder Woman
Rigtige navn: Diana
Base: New York; Themyscira
Særlige kræfter og evner: Wonder Woman er velsignet af de olympiske guder og er et af de stærkeste væsner på planeten. Hun har en magisk lasso, der tvinger alle, der bliver fanget af den, til at fortælle sandheden. Hun kan afbøje kugler med sine armbånd.
Evner i spillet: Tiara-rang: særlig styrke og manøvre

Green Lantern
Rigtige navn: Hal Jordan
Base: Det interstellare rum, sektor 2814
Særlige kræfter og evner: Når Green Lantern bærer sin kraftring – et våben ladet med viljestyrke – kan han flyve og skabe konstruktioner af ren energi – for eksempel et par store, grønne næver.
Evner i spillet: Han kan flyve og bygge unikke, grønne LEGO-genstande

Flash
Rigtige navn: Barry Allen
Base: Central City
Særlige kræfter og evner: Flash kan løbe med noget nær lysets hastighed. Han kan løbe op ad bygninger og bevæge sig så hurtigt, at han faser igennem objekter. Han kan danne soniske brag ved at knipse med fingrene – og så behøver han aldrig bestille mad med levering.
Evner i spillet: Superfart!

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img