13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Arctic Game Week annoncerer flere spændende hovedtalere til den kommende event den 25.-28. maj

Published:

Mens midnatssolen skinner over Nordsverige, åbner vi endnu en gang dørene til en uge fyldt med erhvervskonferencer, networking, underholdning og den offentlige begivenhed Nordsken, hvor spil, kultur og kreativitet mødes. 

Flere hovedtalere til Arctic Game Week
Konferencerne har emner inden for spiludvikling, forretningsudvikling af spil, intellektuel ejendomsret, film/TV/VFX og grafiske romaner med 40 toptalere fra hele verden, herunder Patty Toledo (direktør hos Yahaha Studios), Robert Bäckström (grundlægger af Aurora Punks), Joshua Garrity (senior scout hos Team 17) og Emilie Blézat (direktør hos Dark Riviera).

Investorer og publishers 
Den 27. november er Global Top Round vært for et pitching-event på Nordskens hovedscene for 20 prækvalificerede internationale studier. På stedet og i juryen vil du finde 10 udgivere, herunder Tilting Point, Focus, Curve, Team 17, Thunderful, 505 Games og Neon Doctrine samt 10 store internationale influencers.

Pitchet vil blive streamet, og det bedste studie får en betalt rejse for to personer til den årlige Global Top Round-konference. De to bedste studier modtager også, bortset fra udgiverens opmærksomhed, vouchers til G.Round.

Arctic Game Week samler en utrolig række af talentfulde spilstudier til én begivenhed, og vi er klar til at hjælpe dem med at lave noget larm“, siger Pontus Mähler, vicepræsident hos Global Global Top Round. “GTR skubber partnere til det næste niveau, og vi tror, at det næste store hit vil være det studie, der vinder dette års indsendelse.

Forretningsmøder af høj kvalitet med MeetToMatch
MeetToMatch vil være på stedet i dagene 25-28 maj og tilbyde førsteklasses mødeservice, der sikrer, at du får kvalitetsforretningsmøder med nogle af de bedste folk fra branchen og branchen i nærheden. Konferencernes spor er forretningsudvikling, spiludvikling, IP, litteratur & graphic novels og VFX & film. Konferencen giver en fantastisk mulighed for at finde nye forretningsforbindelser baseret på din IP!

Film- og spilkoncerten Memory and Time med den anerkendte sopran Sabina Zweiacker til Skellefteå.
Den 27. maj, i forbindelse med Arctic Game Week og Nordsken, arrangeres en særlig koncert i Sara Kulturhus. Det er den berømte sopran Sabina Zweiacker, der giver os en uforglemmelig oplevelse under koncerten Memory and Time, hvor musikalske mesterværker fra Ringenes Herre, Star Wars, Game of Thrones, Skyrim, Final Fantasy m.fl. spilles.

Sabina har været solist med Skandinaviens største orkestre, såsom Royal Philharmonic Orchestra, Göteborgs Symfoniorkester, Oslo Philharmoniske Orkester og radioens symfoniorkestre i den udsolgte Berwald Hall.

Nu besøger hun Nordsken og Skellefteå i en unik solokoncert sammen med Caroline Karpinska (violin) og Gerda Holmquist (cello). Oplev intime og følsomme fortolkninger af elskede sange fra bl.a. Ringenes Herre, Game of Thrones, Skyrim og Final Fantasy og meget mere. Hun er også kendt fra youtube, hvor videoer af hendes arbejde er blevet set af millioner af mennesker.

Sabina Zweiacker

Tidligere annoncerede talere: 
Peter Zetterberg (Senior Director hos Microsoft og grundlægger af Wanderword)
Agnes Larsson (Game Director hos Mojang)
Fredrik Malmberg (en af grundlæggerne af den svenske spilindustri og formand for Heroic Signatures)
Lloyd Levin (kendt amerikansk filmproducent fra Predator, Lara Croft, Event Horizon, Hellboy, Watchmen m.m.)
Vladislav Tsypljak (fra det asiatiske forlag Neon Doctrine)
Elias och Agnes Våhlund (skabere af den svenske bogserie “The Handbook for Superheroes”)
Johan Egerkrans (en af vor tids mest berømte svenske illustratorer)
Orvar Säfström vært for konferencen, kendt filmkritiker, musiker, frontfigur inden for spil og IP’er.

Arctic Game Week er arrangeret af Arctic Game (en spilklynge, der styrker spilindustrien i Nordsverige) og Nordsken (non-profit organisation) i samarbejde med Bonnier, Rabén & Sjögren, B. Wahlströms, Wanderword, Global Top Round, Goodbye Kansas, Film i Västerbotten, Turborilla og Heroic Signatures.

For yderligere oplysninger se www.arcticgameweek.com 


Om Arctic Game
Arctic Game er en organisation, der arbejder på at skabe en strategisk platform for spilindustrien i det nordlige Sverige; med forretningsudvikling, investeringsstøtte, spiluddannelse og events for at opbygge et stærkt spilfællesskab. De skaber en mulighed for at studios kan vokse og giver enkeltpersoner mulighed for at komme ind i branchen. Arctic Game er et samarbejde mellem kommunerne Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå og Boden og finansieres af kommunerne, Region Norrbotten og Region Västerbotten samt det EU-støttede projekt Innovation Game 2.0. I dette område er der ca. 75 spilvirksomheder og -studier, ca. 500 fagfolk, der arbejder i denne branche, og 16 spiluddannelser på universiteter og højere erhvervsuddannelser. Arctic Game er nu Nordeuropas hurtigst voksende spilklynge. Du kan få flere oplysninger på arcticgamelab.com 

Om Global Top Round
Global Top Round er en interaktiv accelerator og en kreativ global udgivelsesplatform, der er dedikeret til at støtte små studier fra hele verden med den ekspertise inden for udvikling, udgivelse og fundraising, der er nødvendig for at bringe deres indhold ud på verdensplan og skabe en bæredygtig forretning. Branchens bedste investorer, influencers og personligheder vil være til stede på konferencen, og kun ti studier bliver optaget i acceleratorprogrammet. For yderligere oplysninger besøg https://www.globaltopround.com/ 

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img