11.3 C
Copenhagen
24 maj 2024

Hugo er et hit igen igen

Published:

Danske spil har skabt succes før men langt fra på det niveau som spillet Hugo Troll Race oplever i disse dage. En opdatering til det succesfulde mobilspil Hugo Troll Race, har på kun tre dage skabt hvad man kan kalde en hidtil uset dansk rekord, da mere end 1.000.000 personer globalt har downloadet spillet. En så stor interesse har intet dansk spil tidligere opnået på Apples iTunes Store, hvilket også har sikret Hugo Troll Race første pladsen som den mest downloadede App i ikke mindre end 25 lande.

“Vi er meget tilfredse med udviklingen, ikke mindst glæder det os at se at de traditionelle Hugo-lande, hvor Hugo blev vist på TV i 90’erne, fortsat elsker Hugo og tilsyneladende ikke kan få nok af Hugo. Det passer godt ind i vores strategi, hvor vi hele tiden udvider forretningsområdet med Hugo til at omfatte andre områder end spil. Her har især Angry Birds vist os andre vejen, så lige nu arbejder vi bl.a. med et film-projekt, spændende licens aftaler indenfor bl.a. legetøj og endelig så forventer vi, at der kommer endnu et Hugo spil til sommerferien 2013. Så opsummerende kan man sige, at lige nu forløber revitaliseringsprocessen af Hugo som planlagt og det håber vi at det gerne skulle blive ved med. Det faktum, at det nye Hugo spil bliver nr. 1 i 25 lande på blot tre dage med et marketing budget på 20.000,- DKK fortæller os, at der er et meget stort marked for Hugo. Udviklingen er ganske enkelt viralt drevet”, fortæller Henrik Kølle, CEO for Hugo Games A/S.

Spillet Hugo Troll Race er den største satsning produceret af danske Krea Medie. Det er fyldt til randen med nye spændende features og er et ægte nutidigt action spil. Ved lanceringen i sommer nåede Hugo Troll Race at komme direkte ind på første pladsen på Appels iTunes Store, både i og uden for Norden. Mobilspillet kombinerer spillestilen fra dens forgænger ”Hugo Retro Mania”, med den populære autorun-genre. Den seneste massive interesse skyldes at Krea Medie har opdateret Hugo Troll Race på det tekniske samt udvidet spillet med et flot nyt jungle tema og tilmed gjort det helt gratis at downloade.

Den seneste version af Hugo Troll Race kan findes på Appels iTunes Store her:
Hugo iPhone: http://itunes.apple.com/dk/app/hugo-troll-race/id536547718?l=da&ls=1&mt=8
Hugo HD iPad: http://itunes.apple.com/dk/app/hugo-troll-race-hd/id536553921?l=da&ls=1&mt=8

Hugo Troll Race
Hugo, verdens mest berømte trold, er tilbage på banen! Advarsel – meget vanedannende! Efterfølgeren til succesen Hugo Retro Mania – valgt som årets App 2011 af Free App A Day – Hugo er tilbage og klar til sit livs køretur. Genoplev det originale og meget populære Hugo togspil, der blev vist i hele verden i 90’erne og set af mere end 400 millioner om ugen! Denne gang med fantastisk 3D-grafik, flere tip til, hvordan du spiller og masser af nye og spændende funktioner. Følg med Hugo, når han stiger op i sin trolley, mens hans ærkefjender, den onde heks Afskylia og hendes håndlangere, ånder ham i nakken. Kvikke reaktioner og en hurtig hjerne er dine våben til at klare forhindringer, modkørende tog og onde fjender.

– Klassisk Hugo togundvigelsesspil
– Hop, spring til side og vip for at undgå forhindringer og modkørende tog
– Slip fra den onde heks Afskylia og hendes håndlangere, Don Croco og Mexi Croco
– Behersk swipe og vippeknapper til perfektion
– Saml tonsvis af guld
– Hold dig på sporet og bliv belønnet med kæmpescore og bedrifter, der ændrer dit liv
– Flot 3D-grafik
– Bonusspil på lykkehjulet
– Problemfrit samspil med Game Center – se hvor godt dine venner har klaret det og slå dem!
– Seks permanente opgraderinger og mange ting i butikken
– Trolleyworkshop – byg din egen trolley fra dele, du låser op
– Eventyr gennem fem forskellige landskaber

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img