18.1 C
Copenhagen
18 juli 2024

Fractured Sanity er en skræmmende VR-gyseroplevelse, der snart kommer til Steam og Oculus App Lab

Published:

Hvad ville du gøre hvis du vågnede på psykiatrisk afdeling med monstre efter dig?

Forstil dig at du vågner op i en celle på Triton instituttet, på den eksperimentelle, psykiatriske afdeling under ledelse af Dr. Matthew Simmons. På det sidste har der været flere rygter om mishandling af patienter og medarbejdere som er begyndt at forsvinde. Alt du ved er, at Dr. Simmons er begyndt at lave forsøg på mennesker for at eksperimente med personers identitet og ego for at finde ud af hvordan man kan kontrollerer dem. Er han trådt over stregen i sin søgen på svar?

Det brasilianske studie, United Games, inviterer dig med på en intens og hæsblæsende VR oplevelse. Fractured Sanity er et single-player spil udviklet eksklusivt til VR med puzzle elementer der er realistiske at interagere med. I dette gyserspil er der en gribende historie hvor du vil opdage den grufulde sandheden omkring klinikken og hvordan du endte på Triton instituttet.

Udgivelsesdatoen for Fractured Sanity announceres snart. Det er en drøm der bliver til virkelighed for udviklerholdet hos United Games endelig at kunne delle deres spil med verden.

Gabriel Marques, en af udviklerne hos United Games siger “Lige siden jeg var 14, da jeg læste RPG Maker magasinet, har jeg drømt om at arbejde professionelt med videospil. Nu med vores første udgivelse, føler jeg at jeg har taget et stort skridt imod den drøm.” United Games udvikler Gustavo Longhi tilføjer “For to år siden ville jeg aldrig have drømt om at udvikle spil. Det så utroligt kompliceret ud for mig. Når jeg nu står og ser tilbage på processen og at vi nu står og skal udgive vores første spil så må det her være en af de største bedrifter i mit liv lige nu”     

Føj Fractured Sanity til din ønskeliste på Steam: https://store.steampowered.com/app/1954840/Fractured_Sanity/

Føj Fractured Sanity til din ønskeliste på Oculus App Lab:https://www.oculus.com/experiences/quest/5347273738669610/

Om United Games
Grundlagt i 2016 som et sideprojekt for Gabriel Marques, United Games var i starten et studie med fokus på at lave små spil til mobilplatform, reklamespil til andre virksomheder og videoer til undervisningsbrug. Omkring 2019 begyndte United Games at flytte fokus over på VR spil og da  Gustavo Longhi – Gabriel’s livslange ven kom med på holdet begyndte de at arbejde på Fractured Sanity, et intenst gyser spil. I september, deltog holdet ved VRJam, det største game jam med fokus på VR, hvor de blev nr. 2 ud af 100 spil, med spillet Cards of Destiny. I Oktober, tog United Games til BGS (Brazil Game Show), den største event med fokus på spil i Latin Amerika, og fik stor ros fra journalister og andre fremmødte, da de var det eneste Indiestudie der viste VR spil frem. Begge spil de havde med havde lange køer med folk der gerne ville prøve spillene og de fik meget positiv tilbagemelding på deres spil. Nu her i 2023, er United Games mål at udgive begge titler, og kæmpe om pladsen som et af de bedste VR studier. Hold dig opdateret om United Games på de Social medier:  Twitter, Instagram, Youtube og Discord eller på Fractured Sanity’s officielle hjemmeside:  https://fracturedsanity.unitedgames.com.br/

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img