21.6 C
Copenhagen
19 maj 2024

WipEout HD og WipEout HD Fury kommer nu til WipEout 2048

Published:

Spillere med smag for futuristisk racerløb på farten kan se frem til udgivelsen af WipEout® HD og WipEout® HD Fury-udvidelsespakken til WipEout® 2048, som for første gang bringer dette indhold til PlayStation® Vita (PS Vita). Og fans, der allerede har købt pakkerne til PlayStation® 3 (PS3), kan downloade PS Vita-versionerne uden ekstra omkostninger, så de kan spille, som de vil, og når de vil, som en del af Sony Computer Entertainment Europes (SCEE) Cross-Buy-koncept.

Med Cross-Buy får forbrugeren dobbelt så meget spil for pengene, fordi indhold til PS Vita også vil være tilgængeligt uden ekstra omkostninger for dem, der allerede har købt samme indhold til PS3 fra PlayStation® Store. Cross-Buy fungerer også omvendt. Hvis spillerene har købt indholdet til PS Vita, kan de også spille det på PS3 uden ekstra omkostninger. Der er allerede udgivet en mængde spil til PS Vita, der understøtter Cross-Buy, heriblandt Hustle Kings™, Top Darts™, Motorstorm® RC og nu WipEout®2048.

PS3-afsnittet af WipEout-serien, WipEout® HD, er nu tilgængeligt til download på PS Vita i form af WipEout® 2048 – WipEout® HD Game Pack. Drøn gennem 12 nye baner (inklusive otte baner med omvendt retning), mens du lærer at styre de 12 nye skibe – det er en futuristisk racerpakke, der giver udfordring til dem, der allerede har besejret WipEout 2048.

Hvis PS Vita-versionen af det komplette PS3-spil stadig ikke er nok for dig, så udgiver SCEE også WipEout® 2048 – WipEout® HD Fury Game Pack. Denne pakke indeholder adgang til yderligere 12 baner og 24 skibe.

WipEout-fans, der vil have et endnu bedre tilbud, kan få adgang til alt dette indhold i WipEout® 2048 Complete Game Pack. Denne download indeholder den originale PS3-version af WipEout® HD samt WipEout® Fury-udvidelsespakken genskabt til PS Vita.

Dette er den ultimative pakke til alle, der vil have kompromisløst racerløb på farten, med 24 baner, fuld adgang til 24 skibe samt fire zonebaner.

Spillere, der allerede har købt indholdet til PS Vita vil også kunne spille det på PS3 uden ekstra omkostninger. Når du har købt spillet, skal du bare gå ind i “Downloadliste” på PlayStation® Store, så vil spillet være klar til download.

Cross-Buy fungerer også omvendt. WipEout® 2048 Complete Pack på PS Vita kan downloades uden ekstra omkostninger af alle, der har købt det fra PS Store og allerede ejer WipEout® HD og WipEout® HD Fury til PS3.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img