11.2 C
Copenhagen
12 juni 2024

Enhver gamers ønske bliver virkelighed – The Shrimp har alt, hvad du kan ønske dig!

Published:

Ultrakompakt mekanisk gaming-tastatur, der befrier dig fra det gigantiske og ubehagelige tastatur.

Giv dig selv frihed til at placere dine hænder, som du ønsker med den charmerende og pladsbesparende Shrimp™ der også tilbyder fornuftig ergonomi. Det er slut med at vride dit tastatur, hænder og skuldre i akavede vinkler for at finde en ordentlig spilleposition. The Shrimp™ kan tjene dig både hjemme og når du er på rejse. Hjemme vil den vente tålmodigt, være klar til at hoppe ind i din gamingverden når du er klar.

The Shrimp™ er også fantastisk til rejser. Når du normalt rejser med en gaming-laptop, har du højst sandsynligt også en gaming-mus med dig. Du vil sandsynligvis ikke tage dit tastatur med, da det er alt for stort. Du nyder sikkert heller ikke at bruge tastaturet på din bærbare computer. Små taster uden ordentlig feedback, hænder som nogle gange dækker for skærmen.   The Shrimp™ er helt sikkert noget, der passe godt i din rygsæk.

Sagen med the Shrimp er, at du ikke behøver at lære eller vænne dig til noget nyt. The Shrimp™ har et standardlayout, der betyder, at tasterne er nøjagtig de samme og på de samme steder som på et standardtastatur.

Shrimp™ ser ikke kun godt ud, den føles også fantastisk. Splinternye Gateron™ G Pro-kontakter belagt med et elegant nordisk design, med en masse lyddæmpende magi indbygget. Der er også en aftagelig magnetisk håndledsstøtte med blød polstring og tekstureret overflade. En hvile for dit håndled som er en royal værdig.

På tasterne vil vi gerne have, at du bemærker den klassiske Cherry™-profil, som er en smule lavere og bedre formet end på de fleste industritastaturer, der bruger en OEM-profil. Tasterne har et “overdimensioneret” bogstav, og har mere lys … hvilket bringer os til RGB-belysning. Ja, det har the Shrimp også! Og det har masser af fede effekter.

Layoutet med 25 taster på the Shrimp™ er den perfekte løsning på enhver form for casual gaming. Du kan bruge dem som de er eller programmere tastaturet i spillet, fuldkommen som du ønsker. Der kræves ingen software eller tricks. Casual gaming er den bedste form for spil. Du spiller og føler dig afslappet, mens du spiller. Ligesom at have fritidstøj på, er det de mest komfortable. I konkurrencespil sveder spillerne meget. Hvad sjovt er det ved det? Hvis du føler klar til en svær dyst, kan du også prøve the Shrimp™!

Vi ønskede at forny det traditionelle “gaming-tastatur” som vi kender det. Der er ikke sket den store udvikling på tastaturer fra dem man kender fra computerterminaler i 1970’erne. “Gaming-tastaturet” i dag ser ud til hovedsageligt at være et standardtastatur lavet i sort farve med en tilføjelse af RGB-belysning og måske et par ekstra knapper for langt væk fra nem rækkevidde.” siger Kari Viljanen, produktudvikler af the Shrimp™. “At lade dem være mekaniske er ikke en ny innovation fra det sidste årti, faktisk går det tilbage i tiden og bringer den gamle overlegne teknologi tilbage. Alle tastaturer plejede at være mekaniske og blev senere til membraner for at reducere omkostningerne, da hjemme-pc-markedet boomede.

»The Shrimp er også, trods dens størrelse, et standardtastatur. Der har været spilleenheder i tastaturstørrelse før the Shrimp, men de har enten ikke haft et ikke-standard layout, produceret til at tilpasse tastatur og mus til spillekonsoller eller har haft nogle afskrækkende futuristiske “rum kaptajns”-designs. Jeg tror på, at vi har lavet et design, der både er behageligt at bruge og ser godt ud på dit skrivebord. “ slutter Kari Viljanen.

Tekniske detaljer:

 • Ultra Compact mechanical gaming keyboard
 • 25-key GLOBAL layout with super stunning “oversized” lettering
 • Gateron™ G Pro mechanical switches
 • Cherry™ profile (heights & shaping) keycaps
 •  RGB illumination with a bunch of cool effects
 • Padded and textured magnetic wrist rest
 • Cool gadgety knobs
 • Multimedia controls
 • Fn-layer (dual function keys)
 • USB-C connector
 • Compatibility: Desktop PC and gaming laptops, PS4/PS5 (standard HID compliant USB device)

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img