3.9 C
Copenhagen
9 december 2023

Destiny Støvler er ude nu !

Published:

For at fejre lanceringen af ??det nye kapitel af enormt populære og kritikerroste videospilsfranchise Destiny, med titlen Destiny 2: Shadowkeep og blev frigivet den 1. oktober, har det franske fodtøjsmærke Palladium samarbejdet med den amerikanske videospiludvikler Bungie om at skabe en duo af Pampa Baggy-støvler inspirere af Destiny’s dybe rumverden.

Med udforskning tæt på Palladiums hjerte tager samarbejde med den verdenskendte uafhængige udvikler Bungie det franske arvemærke ud af Jordens eksosfære. Som det officielle outfitter til Destiny-fans ‘ultimative udforskning af rummet, har Palladium udviklet et nyt fodtøj til denne verden til eventyr på denne verden, når Destiny-sagaen bringer opdagelsesrejsende til de vilde grænser i fremtidens rum.

Består af to Pampa Baggy-stilarter – PAMPA BAGGY LUNAR CREW og PAMPA BAGGY TAIKONAUT – hvert par har Destiny’s karakteristiske Tricorn-symbol sammen med månens besætningsoverføringsbilleder taget fra forladte forskningslaboratorier og koloniskibe fra Destiny’s Golden Age. Støvlerne har også logoet til Destiny’s First Light-månens installationsplacering på kinesisk med ?? (Sh?gu?ng), “Dawn” og “First Light” -tegn.

Pampa Baggy Taikonaut-støvlerne er inspireret af Taikonaut Exotic-hjelmen i spillet, som de bæres af de første kinesiske luftfartøjer, der koloniserede Månen i Destiny’s univers. Støvlerne fås i en “dampgrå” colorway med “smedt jern” og “mat guld” tilføjelser. Pampa Baggy Moon-støvlerne tilbyder en lysere palet, der ligner farven på månen rock, passende kaldet “damp”, og er emblazoned med kinesiske overføringsbilleder fra de forladte forskningscentre fordrevet over Destiny’s Moon.

Hvert par Destiny Pampa Baggys præsenteres i emballage dekoreret med himmelkortet og radialer, som er en del af Destiny’s tydelige ”mytiske science fiction” æstetik.

Støvlerne kan købes her:
https://eu.bungiestore.com/products/preorder-pampa-baggy-moon-palladium-boots

https://eu.bungiestore.com/products/preorder-destiny-x-palladium-pampa-baggy-taikonaut-boots

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img