14.3 C
Copenhagen
12 juni 2024

De helt nye Scout Air og SYN Buds Air true trådløse earbuds fra Turtle Beach & Roccat er nu tilgængelige

Published:

Turtle Beach og ROCCAT’s nye Bluetooth-model er designet til gamere på farten true trådløse earbuds leverer en game mode med lav latenstid og 20 timers batterilevetid, et vand- og svedafvisende design og langvarig komfort

Det bedst sælgende gaming-headset mærket  Turtle Beach® og ROCCAT® – Turtle Beach Corporations (NASDAQ: HEAR) prisbelønnede mærke inden for PC-periferiudstyr – har annonceret, at de helt nye Scout Air™ og SYN™ Buds Air trådløse gaming-earbuds er tilgængelige hos forhandlere verden over. Turtle Beach Scout Air og ROCCAT SYN Buds Air true trådløse earbuds er perfekte til gamere på farten og er kompatible med iOS, Android og andre Bluetooth®-aktiverede enheder som Nintendo Switch™, Windows-pc’er og Mac®. Til mobilspil har Scout Air og SYN Buds Air en 60 ms lav latenstid Game Mode for at sikre kritisk lydgenkendelse i kamp. Dobbeltmikrofoner opfanger stemmechat klart og tydeligt, og 20 timers batterilevetid sørger for, at buds er strømførende, mens du er på farten. Scout Air og SYN Buds Air er IPX4-klassificeret for sved- og vandtæthed, så du kan træne mellem gaming-sessionerne, og de medfølgende flere forskellige ørepropper sikrer en behagelig pasform. Brugerdefinerbare touch-aktiverede kontroller, nemt valg af EQ-forindstillinger, aktivering af Game Mode med lav latenstid og batteriovervågning er tilgængelige via Turtle Beachs Audio Hub -app til Scout Air og via ROCCATs SYN Buds Air app. Turtle Beachs Scout Air og ROCCATs SYN Buds Air ægte trådløse earbuds er nu tilgængelige på henholdsvis www.turtlebeach.com og www.roccat.com samt hos deltagende forhandlere i Danmark til DKK 799,00. 

“Med den fortsatte historiske vækst på markedet for mobilspil giver denne strategiske udvidelse af vores portefølje af mobilspilprodukter spillerne adgang til Turtle Beachs og ROCCATs spilvindende fordele, når de er på farten,” siger Juergen Stark, formand og CEO, Turtle Beach Corporation.Scout Air og SYN Buds Air true trådløse earbuds leverer den lydkvalitet, klarhed og komfort, som gamerne ønsker.”

Turtle Beach Scout Air og ROCCAT SYN Buds Air true trådløse gaming-earbuds er designet til at kunne tilsluttes Bluetooth 5.1-udstyrede enheder som kompatible Android- og iOS-mobilenheder, Nintendo Switch, Windows-pc’er og Mac-computere. Turtle Beach Scout Air og ROCCAT SYN Buds Air har en 60 ms lav latenstid Game Mode for at sikre kritisk lydgenkendelse i kamp. Scout Air og SYN Buds Air har indbygget dobbeltmikrofon for at levere krystalklar chat. Batteriets levetid er 20 timers samlet afspilningstid, heraf fem timer i øretelefonerne og yderligere 15 timer i opladningsetuiet. Opladningsetuiet har en batteriindikator og kan genoplade øretelefonerne med fem timers batterilevetid på kun 15 minutter. Scout Air og SYN Buds Air er også klar til fitnesscentret eller udendørsbrug takket være deres IPX4-klassificerede sved- og vandafvisende design, og tre sæt udskiftelige ørepropper giver en sikker og behagelig pasform til brug hele dagen.

Du kan få flere oplysninger om de nyeste Turtle Beach-produkter og -tilbehør på www.turtlebeach.com og du skal huske at følge Turtle Beach på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook og YouTube.

Du kan få flere oplysninger om de nyeste ROCCAT PC-gamingprodukter og -tilbehør på ROCCAT.com, og du kan følge ROCCAT på TikTok, Twitter, Instagram, Facebook, og YouTube.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img