10.3 C
Copenhagen
14 april 2024

ROCCAT løfter sløret for Torch mikrofonen – studie kvalitets lyd til gamers og streamers

Published:

Spækket med fede features som AIMO kompatibilitet, er ROCCAT´s første mikrofon på studie niveau og USB for at sikre at lyden er i top

ROCCAT har i dag løftet sløret for deres første USB mikrofon der giver følelsen af lyd på studie niveau. Torch vil sikre fejlfri 24-bit lyd kvalitet, ingen forsinkelse på lyden og indbygget pop filter, alt samlet i et kondensator design.  Det stilrene design understøtter selvfølgelig ROCCAT´s intelligente AIMO RGB lys, ingen installation af drivers nødvendigt, og den er kompatibel med en masse udstyr som man normalt bruger sammen med sin mikrofon.
 
“Vi vil skabe ideen om hvor nemt det er at føle sig som en professionel og det er let tilgængeligt for alle. Gamers ser deres favoritstreamer og bliver inspireret til at skabe indhold selv. Med en mikrofon i studiekvalitet er det ikke et luksus tilbehør, men noget man bare må eje. Torch har et slank look som leverer højkvalitets optagelser til en pris der er til at overkomme. Den ser fantastisk ud på dit skrivebord sammen med dine andre AIMO produkter.” siger René Korte, ROCCAT stifter og General Manager for PC enheder hos Turtle Beach.
 
ROCCAT´s Torch lanceres den 15. august, 2021 til den vejledende pris på 799 DKK og kan forudbestilles hos udvalgte forhandlere i Danmark og fra www.roccat.com.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img