11.9 C
Copenhagen
13 juni 2024

Dansker skubber grænserne for interaktivt gameplay

Published:

Dansk producerede Vs Chat Pack til Twitch-entusiaster frigives i dag til hele verden!

Twitch-streamers kan nu spille direkte med deres fans via det danskproduceret spil med navnet Vs Chat Pack. Fire innovative spil skabt af den danske udvikler KevDK Games er netop blevet udgivet på Steam, som er verdens største markedsplads indenfor spil.

Vs Chat Pack er verdens første spilpakke, der giver Twitch-streamers mulighed for at spille med deres publikum via chat-interaktioner. Med forskellige kommandoer i Twitch-chatten, kan man på en nem og sjov måde påvirke spillet og derved spille med den influencer som man følger.

En stor del af Twitch-streaming er at dele oplevelser og opbygge gode fællesskaber. Jeg tror på, at Vs Chat Pack kan hjælpe mange Twitch-streamers med at gøre lige præcis det. Med denne spilpakke får publikummet en sjælden mulighed for at spille mod deres yndlingsstreamer, og det giver streamers mulighed for at interagere direkte med deres følgere. Mit fokus har været at skubbe grænserne for interaktivt gameplay, og derved skabe spændende nye oplevelser for både streamers og deres seere. At bringe mennesker sammen og skabe mindeværdige øjeblikke er, hvad Vs Chat Pack gør bedst.” udtaler Casper Friis Farsøe, som er udvikler af ??Vs Chat Pack.

Vs Chat Pack har fire spil i fire forskellige genrer – der er noget for enhver streamer og enhver smag og humør!

De fire spil i Vs Chat Pack er:

– Predicting Vs Chat – Et strategispil med elementer af forudsigelse.
Running Vs Chat – En uendelig forhindringsbane med masse af
Typing Vs Chat – Skriv for at overleve!
– Drafting Vs chat – Kortspillet hvor du skal arbejd sammen med dine følgere

Hent Vs Chat Pack on Steam: https://store.steampowered.com/app/2154090/Vs_Chat_Pack/

Om KevDK Games:
KevDK Games er et enmands studie drevet af Casper Friis Farsøe, en indie-udvikler fra Danmark. Casper har tidligere arbejdet på titler som What The Golf? og Expeditions: Conquistador. Vs Chat Pack er den første titel udgivet af KevDK Games.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img