7.9 C
Copenhagen
15 april 2024

Danske Deep Rock Galactic starter nedtælling til launch!

Published:

Deep Rock Galactic er det første co-op extreme space dwarf mining FPS der har solgt over en million eksemplarer, spillet udkommer på Steam og Xbox den 13. Maj.

Coffee Stain Publishing og danske Ghost Ship Games er stolte over at kunne afsløre udgivelsesdatoen for Deep Rock Galactic. Det extreme space mining co-op FPS vil udkomme global den 13. Maj på Steam, Xbox One, samt Microsoft Store for 29.99, og vil dermed sender alle tidligere versioner helt i grotten. 

Deep Rock Galactic begyndte rejsen tilbage i 2016 for derefter at komme i Early Access i 2018. Spillet tillader spillere at grave dybt i den mineralrige planet Hoxxes IV og tage kampen op som en af de fire klasser af seje minearbejderne dværge. Alle dværg-klasser kommer med dets eget uvurderlige sæt af skills, gear og en helt klar mission: At samarbejde som et team, at udvinde sjældne og værdifulde mineraler fra adskillige Biomes for at holde firmaet kørende, og gøre sit bedste for at overleve de endeløse fjendtlige skadedyrsangreb fra fremmede væsener. Se den helt nye trailer her:

Siden 2016 har Deep Rock Galactic solgt over en million eksemplarer og rekrutteret tusinder af hårdtarbejdende minearbejdere, der har hjulpet med at udvikle spillets core features samt at eliminere bugs. Måned efter måned er spillet blevet opdateret med et hav af nye features og content, såsom fjender, våben, missioner, perks, opgaver, samt et bredt udvalg af øl i The Abyss Bar.

“Da vi i sin tid gik i gang med at udvikle Deep Rock Galactic, havde ingen af os på Ghost Ship Games forestillet os hvad det skulle udvikle sig til. Mens mange af vore core features er videreudviklede og fungerer som vi håbede, er det også flere dele af spillet som er udviklet i en sådan grad som vi aldrig havde turdet drømme om, hvilket i høj grad er takket være vores community,” udtaler Søren Lundgaard, CEO, Ghost Ship Games. “Vores fokus har altid været co-op først og fremmest, så at kunne udvikle det i den retning krævede samarbejde med vores community. Vi vil gerne takke vores fans for deres support og feedback. Derfor er vi nu  efter fire år, utroligt spændte på endeligt at launche officielt.”

Deep Rock Galactic vil udgive to kosmetiske DLC pakker med bl.a nye pakker af sejt panser, vilde våben, cool skins, samt et officielt Deep Rock Galactic soundtrack, netop udvidet med 50 nye minutter af space-dwarf synth guddommelighed. Ghost Ship Games har også kørt en konkurrence hvor deres community har været inviteret til at lave deres egne launch trailers for spillet. Med mere end 200 bud fra fans, har Ghost Ship Games udvalgt en top 40, som skal dyste for at komme helt til tops.  De nye trailers fra vores fans blive blive udgivet dagligt på vores Deep Rock sociale medier. Vinderen vil blive afsløret og annonceret dagen før den officielle udgivelse.

“Deep Rock Galactic var et af de første spil vi signede. Rejsen fra Closed Alpha til udgivelse har været utrolig og det har været fantastisk at se et så passioneret community der har støtte spillets udvikling,” siger Anton Westbergh, CEO & Co-Founder af Coffee Stain. “Vi er stolte af at være publishing partner for Ghost Ship Games, et studie med unik fokus og strategi for co-op kombineret med kreativitet og en ægte community-first approach.” 

Key Features:

  • 1 to 4 player Co-Op: Arbejd sammen som et team og grav, udforsk, og spræng dig vej igennem massive grottesystemer fyldt med horder af farlige fjender og uvurderlige ressourcer.
  • 4 Unique Classes: Kæmp gennem fjender som the Gunner, vær teams spejder med oplys tunnelerne som the Scout, gnav dig gennem solide klipper af sten som the Driller, eller støt dit team med skjold og våben som the Engineer.
  • Fully Destructible Environments: Destruerer alt omkring dig for at nå dit mål. Der er ingen fast mission, så du kan gøre det som det passer dig! Men husk at være forsigtig, du har ikke lyst til at møde en alien swarm uforberedt!
  • Procedurally Generated Cave Network: Udforsk et netværk af genererede grottesystemer fyldt med fjender at bekæmpe samt rigdomme at samle. 
  • High-Tech Gadgets and Weapons: Rens grotterne i Hoxxes IV med din CSPR flammekaster og din “Lead Storm” Powered Minigun, oplys vejen med flares, kæmp dig frem i  hårdt terræn med din Reinforced Power Drill og opnå helt nye højder med gribekrogen.

Deep Rock Galactic launcher på Steam, Xbox One & Microsoft Store den 13. Maj. 

Find ud af mere om Deep Rock Galactic på deeprockgalactic.com og follow på Social Media: Twitter, Facebook, og YouTube.

Om Ghost Ship Games
Ghost Ship Games er et dansk spilstudie, grundlagt i foråret 2016 af en gruppe veteraner inden for udvikling af spil, som alle havde arbejdet sammen i mange år. Ghost Ship Games’ motto er enkelt: Co-op First. Målet er at tage co-operative gameplay til next level og lave fantastiske spil, med fokus på the core gamer. 

Om Coffee Stain:
Coffee Stain startede i tilbage i 2010 og er det originale team bag Satisfactory, Goat Simulator og Sanctum spillene. I dag har selskabet kontorer i både Skövde, Stockholm, og Göteborg og arbejde både på intern udvikling, såvel som investment og publishing af spil.

Afdelingen med publishing startede i 2017 og udgav Deep Rock Galactic og Puppet Fever det samme år. Coffee Stain har adskillige projekter i udvikling, både internt og eksternt, og leder altid efter friske idéer og Læs mere om vores projekter på: https://www.coffeestain.se/games/

Coffee Stain Social Links:

Twitter: https://twitter.com/Coffee_Stain

Facebook: https://www.facebook.com/CoffeeStainStudios/ 

Instagram: https://www.instagram.com/coffee_stain_studios/ 

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img