21.6 C
Copenhagen
19 maj 2024

Besøg udviklerne bag Anno-Online

Published:

Ubisoft og Blue Bute kunne tilbage i februar 2013 præsentere lanceringen af den danske åbne beta af Anno Online. Udviklet af Ubisoft Blue Byte. Anno Online kombinerer de populære gameplay elementer fra Anno franchiset med helt nye features der passer perfekt til det vanedannende web-baserede spil. Anno-Online tilbyder fans en masse nye muligheder som tidliger ikke er set i andre udgivelser i Anno franchiset. Her kan blandt andet nævnes et helt ny brugersystem og historiefortælling tilknyttet til hvert kapitel der spilles.
Baseret på det højt anerkendte og prisvindende franchise, kan fans nu for første gang opleve masser af strategi, simulation, samt højt detaljeret animation og grafik, samlet i et web-baseret spil.

Spillere kan bygge og udvikle store middelalderbyer med brug af det detaljerede økonomiske system, som der er elsket af Anno fans. I takt med at man opfylder sin befolkningsbehov, låser man flere byggemuligheder op, og vil samtidigt opleve mere krævende beboere, hvilket gør at man som spiller skal udvide sit rige med flere øer og forbinde dem med handelsruter.

Klik her for at begynde dit eventyr med Anno Online
http://dk.anno-online.com/da

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img