18.1 C
Copenhagen
18 juli 2024

Ventetiden er ovre for Metroidvania-fans og speedrunners! Rusted Moss er nu på Steam

Published:

Spillet der sparker adrenalinen i vejret

Japans ældste indieudgiver PLAYISM kan i dag, med stor glæde annoncere, at deres længe ventede Rusted Moss nu er udkommet på Steam.

Rusted Moss har allerede fået en del fokus af Metroidvania-fans og speedrunners verden over, da spillet tilbyder det bedste mix af hurtig action, bosskampe, præsenteret i et tempo sjældent før set. Tilsæt dertil landskaber gennemsyret af melankoli og du har det bedste scenario for Rusted Moss. Let at lære, svært at mestre – Rusted Moss byder på udfordring og adrenalinsus, men giver også mulighed for en mere afslappet tilgang til spillet.

Rusted Moss er udviklet af de tre kvindelige spiludviklere – Faxdoc, Happysquared og Sunnydaze. Alle tre med stor interesse i game jam, og det var også her de mødtes, mens de deltog i GM48 Game Jam, et 48 timers spiludviklingsmaraton, hvor man bruger GameMaker Studio. Dette blev startskuddet til Rusted Moss, samt idéen om at bruge grundmekanikken bag “the hook”, som er en vigtig del i spillet. ‘

Da vi så modtagelsen af vores første demo, blev vi så overraskede og begejstrede over alt den støtte vi fik. Det var meget opmuntrende, hvilket fik os til at gå dybere og udforske flere muligheder, for at udvide spillet i en sådan grad, som vi slet ikke havde drømt om. Det blev starten på en etårige rejse, som oprindeligt kun var planlagt til at være et par måneder!” udtaler Rusted Moss-teamet og fortsætter:

“Den positive feedback fra alle dem der testede vores spil, gav os den tillid og opmuntring, der var nødvendig for at nå vores mål, nemlig at færdigøre det største spil nogen af os nogensinde har udviklet. Nu hvor vi ståroverfor udgivelsen, håber vi at vores lille team har været i stand til at levere en rigtig god spiloplevelse til alle dem, der har støttet os igennem  hele udviklingen.”

Features i Rusted Moss:

  • Spillet der sparker adrenalinen i vejret! – Hvad mere kan vi sige..

Begynd din rejse med Rusted Moss på Steam.

Tjek også Rusted Moss Artbook og Original Soundtrack.

For mere information om Rusted Moss, besøg www.rustedmossgame.com

PLAYISM på Facebook, Twitter, eller YouTube.

Vil du være opdateret, så join den “Official Rusted Moss Rusted Moss” Discord server.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img