20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

Ancestors: The Humankind Odyssey er ude nu på PC

Published:

Ancestors: The Humankind Odyssey, er debuttitel fra Panache Digital Games, det uafhængige udviklingsstudio, der blev grundlagt i 2014 af Patrice Désilets, den oprindelige kreative instruktør bag Assassin’s Creed. I spillet genoplever spillerne de tidlige stadier af den menneskelige evolution for millioner af år siden og kæmper for en hård og brutal verden for at sikre fremtiden for deres afstamning.

Spillerne begynder for ti millioner år siden som et tidligt hominid, vores første kendte stamfar, svingende gennem træerne i en frodig jungel fuld af farlige rovdyr som kæmpe pytoner, sabeltandtigre, dødbringende alligatorer såvel som andre dyr og vil have brug for mestrer deres karakter ud over deres omgivelser. Gennem omhyggelig analyse og opdagelse af miljøet vil spillerne hjælpe med at sikre overlevelsen af ??deres klan ved at udvide deres hominids kapacitet. Spilleren har valget om, hvordan man fremmer det neuronale netværk, og tilbyder en række rolle-spil-elementer, der forbedrer forskellige evner. Disse valg kan gøre det muligt for klanen at fremme motorfunktioner, øge deres sanser, forbedre deres intelligens og låse op for bedre kommunikation mellem stammen. Til sidst kan spilleren udvikle deres klan til en mere avanceret art gennem beslutningerne og handlingerne langs deres spilleoplevelse. I sidste ende vil spilleren bestemme, om klanen vil have en varig afstamning eller blive en anden uddød art, der går tilbage i historien.

”Jeg er ekstremt stolt af, hvad mit team og jeg har opnået med Ancestors. Jeg ønskede at lave et spil om evolution, der ville hjælpe med at minde os om vores delte primære instinkter. Når jeg først tænkte på dette koncept, kunne jeg ikke ryste denne idé om at kæmpe og prøve at overleve i denne massive, farlige verden, ”sagde Patrice Désilets, medstifter og kreativ direktør for Panache Digital Games. ”I dag er en fantastisk dag, fordi vi nu kan dele dette spil med den virkelige verden. Det kan være en vanskelig rejse, men forhåbentlig kan du overleve, ligesom vores egne forfædre gjorde. ”

”Det har været et privilegium at samarbejde med Panache Digital Games for at gøre Ancestors: The Humankind Odyssey,” sagde Kari Toyama, seniorproducent i Private Division. ”Patrice Désilets er omhyggelig med sin tilgang til spildesign, og sammen med sit lille team utroligt talentfulde udviklere skabte de en oplevelse, der er helt unik.”

Ancestors: The Humankind Odyssey er et tredjepersons simulationsspil, hvor spillere vil etablere en klan i en uforglemmelig ødemark i Afrika, der spænder fra ti millioner til to millioner år siden. Spillmekanikken fokuserer på tre hovedprincipper: udforske, udvide og udvikle sig. Med farer rundt om hvert hjørne skal spillerne omhyggeligt udforske deres omgivelser i Neogene Afrika, langsomt udvide deres klans territorium og vælge, hvordan de skal udvikle deres klan fra en generation til den næste.

Ancestors: The Humankind Odyssey kan købes på PC fra Epic Games Store, og kommer digitalt på PlayStation 4, PlayStation 4 Pro og Xbox One konsollerne i december 2019.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img