16.6 C
Copenhagen
26 september 2023

Verdens første spilpakke specielt designet til Twitch-streamere er dansk og udkommer til oktober!

Published:

Twitch-streamere får nu mulighed for at spille med deres publikum via chat-interaktioner.

Ville det ikke være sjovt at sætte forhindringer eller sende f.eks zombier til spillet, som din yndlings streamer spiller på Twitch? Eller måske være den pågældende streamer og udleve din gameplay-oplevelse sammen med dine seere i realtid?

Danske KevDK Games har tænkt over sagen og skabt den første Twitch-eksklusive spilpakke, der giver Twitch-streamere mulighed for at spille med deres publikum via chat-interaktioner. Vs Chat Pack udgives allerede den 13. oktober!

Vs Chat Pack er en Twitch streamer spilpakke, der har fire spil i fire forskellige genrer, alle med fokus på Twitch chat interaktioner. Seerne spiller ved at skrive forskellige kommandoer i en Twitch-chat, og hvert spil giver dem mulighed for individuelt at påvirke spiloplevelsen! Ingen opsætning er nødvendig, bare skriv dit navnet på din Twitch kanal i spillet, så er du i gang!

At give seerne lov til at spille mod streamere er fascinerende for mig. Som en, der spiller spil og ser Twitch-streams, har jeg spekuleret på, hvordan den kombinerede oplevelse ville være. Vs Chat Pack er mit personlige svar på spørgsmålet. Fire forskellige spil, der involverer streameren og seerne og muliggør nye former for interaktioner mellem dem. Jeg er meget spændt på at streamere og seere prøver det.” – udtaler Casper Friis Farsøe, skaberen af ??Vs Chat Pack.

De fire spil i Vs Chat Pack er:

Predicting Vs Chat

Et strategi-forudsigelsesspil – Sphere Fighters tager kampen i arenaen, men hvem præsterer bedst? Før hver runde vil Sphere Fighters blive præsenteret med tilfældige statistikker og evner. Du og hver seer vil individuelt vælge en kæmper – en såkaldt Sphere. Du får point fra hver eliminering, som din valgte Sphere Fighter udøver, og hvis du er den sidste Sphere, der overlever. Efter et vist antal runder vindes spillet af den, der har samlet flest point. Du og op til 5000 seere kan spille Predicting vs Chat.

Running Vs Chat

En uendelig løbebane, hvor dine seere klarer alle forhindringerne – hvor langt kan du nå, og hvem vil kunne stoppe dig? Seere kan også samarbejde på bestemte tidspunkter for at skabe særlige overraskelser for dig. De kan gøre løbeturen sværere, så hold øje med hvad dine seere kaster dig i vejen!

Typing Vs Chat

Skriv for at overleve! I en zombie invasion bliver du omringet af zombier, som dine seere bides og forvandles til. Du skal skyde zombierne ved at skrive deres navne – hver zombie er opkaldt efter den seer, der affødte dem. Husk at skrive ‘reload’ at genoplade din pistol, når du løber tør for kugler. Seere er også i stand til at spawne i forskellige slags zombier, så vær forsigtig!

Drafting Vs chat

Samarbejd med dine seere i dette kortspil til en opbygning af din kortsamling. Ti til stadighed sværere modstandere står i vejen for dig, og før hvert møde vil dine seere skabe nye kort til dig. Fjern gamle kort i din bunke, indsæt nye, og se, om din kortsamling kan matche udfordringen! Hvert kort er også opkaldt efter den seer, der har oprettet det. Vil dine seere have din ryg og forsyne dig med nyttige kort, eller vil de sabotere dig så meget de kan?

Uanset om du er i humør til en intens spilsession, en afslappende og afslappende oplevelse, en fællesskabsfokuseret stream, eller du bare har brug for et hurtigt mellemspil, har denne pakke din ryg. Jeg håber, du får det sjovt med Vs Chat Pack!

Syntes du at Vs Chat Pack lyder interessant, så kan du finde det her på Steam: https://store.steampowered.com/app/2154090/Vs_Chat_Pack/

Om KevDK Games:
KevDK Games er et enmands studie drevet af Casper Friis Farsøe, en indie-udvikler fra Danmark. Han har tidligere arbejdet på titler som What The Golf? og Expeditions: Conquistador. Dette er den første titel udgivet af KevDK Games.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img