18.1 C
Copenhagen
18 juli 2024

Xsolla udvider i Indian med Paytm betalingsgateway for at hjælpe udviklere med at sælge spil til det indiske marked

Published:

Integration af betalinger med Paytm Digital Wallet, UPI, RuPay, Online Banking-tjenester gør det nemt at tjene penge på spil

Xsolla, videospilets forretningsmotor, der hjælper udviklere og udgivere med at lancere og drive spil globalt, annoncerede i dag, at de er gået sammen med Paytm Payment Gateway, Indiens førende udbyder af betalingsløsninger, for at bringe betalingsløsninger til spil i Indien. 

Xsolla integrerede Paytm’s digitale tegnebog, Unified Payment Interface (UPI) og betalingsløsninger til netbank i sin Pay Station-platform. Videospil-udviklere og udgivere kan tjene penge på deres produkter i Indien, hvilket giver dem adgang til det enorme spilmarked med mere end 400 millioner spillere, kun overgået af Kinas spillerbase. 

“Indien er blevet en af de hurtigst voksende spiløkonomier i Asien, der indbringer ca. 1,5 mia. dollars årligt, og væksten forventes næsten at tredobles inden 2024”, siger Anton Zelenin, Head of Payment and Commerce hos Xsolla. “Historisk set har Indiens betalingsmarked været domineret af kontanter og er først nu ved at udvikle sig til at opfylde kravene fra den stadig mere smartphone-drevne online shopping kultur. For at sælge med succes i dette land skal udviklere have adgang til flere betalingsmetoder, hvilket kan være kompliceret. Det er her, Xsolla tilfører værdi med vores betalingsløsninger, der kan fungere som grænseflade med præ-integrerede lokale betalingsmetoder.” 

“Vi er glade for at samarbejde med et globalt brand som Xsolla,” siger Praveen Sharma, Senior Vice President – Paytm. “Spilbranchen i Indien har været på en opadgående vækstbane i de seneste par år, og det er en tendens, der vil fortsætte i den kommende tid. De løsninger, som Xsolla leverer til branchen, er banebrydende, og vi er stolte af at være deres betalingspartner på denne rejse.” 

Enhver forhandler, der ønsker at sælge i Indien, skal have en lokal enhed og en lokal bankkonto. Integrationen med Paytm Payment Gateway etablerer Xsolla som den registrerede forhandler for sine kunder, hvilket gør det muligt for dem at omgå den tidskrævende proces. Xsolla er en af de få udvalgte tjenester, der tilbyder lokale betalinger i Indien for grænseoverskridende kunder. 

Hvis du vil vide mere om Xsolla Pay Station-tilbuddene, kan du besøge:  https://xsolla.pro/xps  

Hvis du vil vide mere om spiløkonomien i Indien, kan du downloade vores e-bog på: https://xsolla.pro/ieb  

Om Xsolla
Xsolla er verdens førende virksomhed inden for handel med videospil med et robust og kraftfuldt sæt værktøjer og tjenester, der er udviklet specielt til spilindustrien. Siden grundlæggelsen i 2005 har Xsolla hjulpet tusindvis af spiludviklere og udgivere af alle størrelser med at promovere og tjene penge på deres spil globalt og på tværs af flere platforme. Som en innovativ leder inden for spilhandel fortsætter Xsolla med at løse de iboende kompleksitet ved global distribution, markedsføring og monetarisering, så deres partnere kan øge deres publikum, engagement og indtjening. Med kontorer over hele verden arbejder Xsolla i øjeblikket sammen med store spilvirksomheder som Valve, Twitch, Roblox, Ubisoft, Epic Games, Take-Two, KRAFTON, Nexters, NetEase, Playstudios, Playrix, miHoYo og mange flere. For yderligere oplysninger, se xsolla.com – Xsolla – Fremskynd din handel med videospil – https://xsolla.pro/agc  

Om Paytm
Paytm er Indiens førende virksomhed inden for finansielle tjenester, der tilbyder komplette betalings- og finansielle løsninger til forbrugere, offline-handlende og online-platforme. Virksomheden er på en mission om at bringe en halv milliard indere ind i den almindelige økonomi gennem betalinger, handel, bankforretninger, investeringer og finansielle tjenester. One97 Communications Limited, der ejer mærket Paytm, er grundlagt af Vijay Shekhar Sharma og har hovedkvarter i Noida, Uttar Pradesh. Blandt investorerne er Softbank, Ant Financial, AGH Holdings, SAIF Partners, Berkshire Hathaway, T Rowe Price og Discovery Capital.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img