13.9 C
Copenhagen
23 juni 2024

Udgivelsesdato og unik trailer til svenske Mad Skills Motocross 3 annonceret!

Published:

Den længe ventede efterfølger kan downloades kvit og frit på Android og iOS enheder fra den 25. maj.
Den svenske udvikler Turborilla AB har annonceret  udgivelsesdatoen på Mad Skills Motocross 3 er den 25. maj med denne helt vilde animerede trailer: 

Den yderst vanedannende side-scrolling efterfølger er næste skridt i en franchise med over 55 millioner mobil downloads bag sig. Spillet er blevet en del af en global kultur indenfor action sport. Den nye udgivelse kører den kendte stil videre, hvor det traditionen tro har de bedste racing egenskaber på markedet. Ud over det byder spillet på opgraderet 3D grafik, online mesterskaber, realistiske crossmaskiner hvor der er mulighed for opgraderinger. Spillets muligheder er større end nogensinde.
“Vi har arbejdet med udviklingen af spillet i lang tid. Der har været en tæt dialog med gamere og motocross kørerne. Vi er stolte over hvad vi har opnået og ser frem til udgivelsen” siger Turborilla CEO Mattias Wiking. “Vi ser spillet som en stor opgradering til de foregående spil og dette er starten på en lang rejse. Vi vil fortsat lytte til spillernes feedback og opdaterer spillet med mere indhold de kommende år.”
Mad Skills Motocross 3 bliver udgivet med hjælp fra Arctic Game Lab. Spillet udgives med hundredvis af baner som er designet specielt til alle gamere for den bedste oplevelse. Kort efter udgivelsen går spillet den sociale vej, med blandt andet klan lignende muligheder. Når der skal opgraderes så vil I både finde brands vi kender fra den virkelige verden og nogle som er skabt af ren fantasi. På den måde henvender spillet sig både til gamere og dem som kører motocross i den virkelige verden.
Vil du have en påmindelse når Mad Skills Motocross 3 udgives, kan du følge spillets sociale medie kontoer eller skrive dig på Turborillas mailingliste.
Instagram: @madskillsmx
Om Turborilla:
Turborilla (www.turborilla.com) er en uafhængig spiludvikler som er stiftet i 2006 af Tobias Anderson. Deres mission er at bringe glæde til gamer verdenen og videregive deres passion for action sports spil. De har speciale i at kombinerer de fysiske elementer i sporten med den gode klassiske arkade stil for at skabe vanedannende og sjov oplevelse for både entusiaster og gameren. Hovedkontoret ligger i Umeå, Sverige. Døren er altid åben for dem der har lyst til at kigge forbi til en snak om mobil spil. Eller rettere sagt når verden engang åbnes helt op igen.
Om Arctic Game Lab:
Arctic Game Lab er en organisation som arbejder strategisk med at skabe en platform for spilindustrien i Nordsverige. Deres hovedformål er at bygge et stærkt fællesskab inden for gaming, udvikle, uddanne og investere inden for området. De skaber en mulighed for det enkelte studie for at vokse individuelt, og giver dem en chance for at komme ind på markedet. Arctic Game Lab er et samarbejde mellem de svenske kommuner Umeå, Skellefteå, Piteå, Luleå og Boden. I dette område ligger der omkring 70 spilvirksomheder og studier, omkring 400 arbejder i denne industri og 14 spil uddannelsesinstitutioner. Arctic Game Lab er nu Nordeuropas hurtigst voksende spillevirksomhed. For mere information kig på: arcticgamelab.com 

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img