Recon 70 er efterfølgeren til Turtle Beach Recon 50-serien, der har solgt over fem millioner enheder til dato. Recon 70-serien spil headset kommer også i en række farver. Xbox One og PS4 -modellerne er tilgængelige i henholdsvis sort eller hvid med henholdsvis grøn og blå accenter, mens Nintendo Switch-versionen har en sort ramme med signaturrøde accenter. Også tilgængelig snart hos deltagende detailhandlere er en unik midnat rød version af Recon 70.
 


“Recon 70 leverer fremragende indtastningsværdi, der hæver forgængerens tilbud med et opdateret design, herunder vores kraftfulde flip-to-mute-mikrofon – en funktion, der tidligere kun var tilgængelig på mere avancerede produkter som den mest solgte * Stealth 600,” sagde Juergen Stark, CEO, Turtle Beach. “Med et endnu bredere udvalg af farvemuligheder og bred kompatibilitet med alle spil systemer, er vi overbeviste om, at vi vil se Recon 70 fortsætte vores tendens til at have det bedst sælgende indgangsniveau gaming headset.”
 
FLIP-UP MIC
Turtle Beachs berømte højfølsomme mikrofon opfanger din stemme højt og tydeligt for at sikre, at dine kommandoer altid bliver hørt. Tidligere tilgængelig på high-end headset modeller, kan mikrofonen vendes op for at slå af, når den ikke er i brug, og blander sig i headsetets design.
 
LET KOMFORT
Et let headset design med polstret hovedbøjle og ørepuder sikrer fuldstændig komfort under de timer lange spille sessioner.
 
HØJ KVALITET 40MM SPEAKERS
Overordnede 40mm overhøjttalere leverer fantastisk spillyd, så du kan høre alle skarpe, høje og dunne lave.

PREMIUM ØRE PUDER
Syntetisk læderindpakket ørepude giver ekstra komfort, forbedret basrespons og bedre støjisolering.
 
MULTIPLATFORM KOMPATIBILITET
Designet til Xbox One, PS4 Pro & PS4 og Nintendo Switch, og også kompatibel med pc og mobile enheder med 3,5 mm tilslutning.