21.6 C
Copenhagen
19 maj 2024

Trove kommer endelig til Nintendo Switch

Published:

Den populære free2play Voxel-MMO tager springet til Nintendos bærbare konsol til sommer

gamigo kan i dag meddele at deres kubiske online MMO Trove udkommer til Nintendo Switch i sommeren 2021. Trove har allerede en fanskare på over 28 millioner spillere på pc, PlayStation og Xbox.

Trove er en MMO ulig alle andre; charmerende, quirky, fuld af spændende indhold og konstant i udvikling. Spillere kan opleve voxel fyldte eventyr i store og farverige kubiske verdener eller vove sig ud i de mørkeste fangehuller for at klæde sig ud i fancy rustning og fantastiske færdigheder. De kan også hoppe ind på et hurtigt spil, deltage i fjendtlige minispil og gåder eller udkæmpe kampene i den actionfyldte Bomber Royale-tilstand, hvilket gør spillet perfekt egnet til en bærbar oplevelse. Uanset om de foretrækker at kæmpe, skabe, handle, udforske, bygge eller bare bare hænge ud med venner, har Trove noget for enhver smag.

Mens hver verden er nyoprettet og adskiller sig fra den sidste, kan karakterene også til enhver tid tilslutte sig deres venners private verdener. Her løber fantasien fri, når de designer deres egne lege billeder, landmasser og strukturer eller endda et bådløbskursus. De bedste ideer kan endda sendes til implementering i selve spillet – til dato er over 5.000 spillerentries blevet føjet til Trove hos gamigo.

Spillets RPG-aspekt med et voksende udvalg af klasser rummer de mest forskelligartede spillestile. Spillere kan skifte mellem dem på farten, så de kan tage kampen helt tæt og personligt som Candy Barbarian eller bare hænge ud og plage fjender langt væk med kraftige angreb som en Fae Trickster. At styre en flammekaster-udstyret drage i kamp er også en populær mulighed.

Med Troves styrke i spiller drevet indhold og en spilverden, der understøtter uendelig kreativitet og fantasi, er Nintendo Switch den ideelle platform til at udvide spillets samfund. Flere nyheder om den kommende Nintendo Switch-udgivelse af Voxel MMO Trove annonceres snart.

 

Om gamigo:
gamigo tilbyder mere end 30 onlinespil (MMO’s), der tilhører en række forskellige genrer. Udvalget inkluderer first-person shooters, fantasy RPG’s, bygnings/strategi spil, mobil- og casual spil. Siden virksomhedens grundlæggelse i 2000 er denne mangfoldige portefølje blevet opbygget gennem virksomhedsovertagelser, køb af spillelicenser samt verdensomspændende udgivelsesrettigheder. Gennem erhvervelsen af ??nye datterselskaber (fx Mediakraft og adspree Media) vokser gamigo-gruppen også kontinuerligt inden for B2B og marketing. Målet er at udvide den allerede etablerede gamigo online-platform på det internationale spilmarked. Virksomhedens kerne portefølje inkluderer succesrige spiltitler som Rift, ArcheAge, ArcheAge: Unchained, Trove, Ironsight, Aura Kingdom, Desert Operations, Fiesta Online, Echo of Soul og Last Chaos. gamigo er vokset både organisk såvel som gennem de mere end 25 erhvervelser, der er foretaget siden 2013, inklusive spil, medie- og teknologivirksomheder og individuelle spil aktiver. Som en del af gamigo’s platformsstrategi leverer medie virksomhederne adspree (2016) Mediakraft (2017) og Verve Wireless (2020) også reklameløsninger til sine B2B-kunder. Derudover bruger virksomheden sin know-how til gamigo’s egne titler.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img