20.3 C
Copenhagen
19 maj 2024

“Tintin Match” udkommer i dag til Android og iOS – se den nye trailer!

Published:

Fra og med i dag kan du følge den ikoniske tegneseriehelt Tintin og hans venner i dette spændende mobile eventyrspil – nemt og bekvemt fra din egen mobil, og det er gratis at spille!
5th Planet Games i samarbejde med Moulinsart er i dag stolte af at kunne annoncere udgivelsen af Tintin Match, et sjovt og spændende match 3 mobil spil der er tilgængeligt i dag, gratis, fra Apple App Store og Google Play. Tintin Match er et historie drevet match-3 switcher game, for alle aldre fra 9 og op, hvor du gennem farverige puzzles opbygger Tintins univers. På din vej som den berømte reporter på hans eventyr vil du komme igennem puzzle udfordringer for at låst op for, og samt ikoniske Tintin scenarier og figurer kendt fra tegneserierne. 
Spillet er udviklet af 5th Planet Games’ Berlin afdeling der er ledet af den renommerede puzzle spil ekspert Moritz Voss; tidligere technology lead hos King, det nu Activision-ejede, svenske selskab bag nogle af de mest succesfulde puzzle spil nogensinde udgivet, så som Candy Crush Saga og Bubble Witch Saga. 
Moulinsart har aktivt bidraget til den kunstneriske udvikling af interfacet, dets “sprites” of karaktererne i spillet ved hjælp fra hans studios.
Henrik Nielsen, direktør hos 5th Planet Games, glæder sig til at launche dette fantastiske nye Tintin spil til mobil, og nævner Moritz Voss’s lederskab som en afgørende faktor. “Moritz Voss har udmærket sig i match 3-genren adskillige gange før og vi er sikre på at dette vil blive det bedste spil han nogensinde har skabt”.
Nick Rodwell, General Manager hos Moulinsart, selskabet bag Tintin, er enig “Vi er meget spændte på denne mulighed for at introducere Tintin til mobil gamers derude. At lade spilleren påtage sig rollen som denne hverdagshelt og detektiv og selv løse mysterier på egen hånd, gennem en sjov og bekendt game mechanic, er en fantastisk måde at udgive Tintin universet på. Vi håber meget at det bliver et stort hit for både fans af Tintin og puzzle games over hele verden”.
Find Tintin Match på Apple App Store: https://apps.apple.com/us/app/id1455871967

Om Tintin:
TINTIN er nok den helt alle gerne vil være, og med sikkerhed den ven alle gerne vil have. Denne ven vil gøre alt for dem han holde af. I dag resonerer Tintins eventyr stadig: De inspirerer kunstnere, forfattere, film og teaterinstruktører over alt. They inspire artists, writers, movie and theater directors alike. Tintin legemliggør de essentielle værdier, som alle kan stole på. Tintin er en unik blanding der kombinerer spændende historier, en “ligne claire” tegnestil og universelle temaer.
Tintin er berømt i hele verden. Udgivet i hele verden, bliver Tintins eventyr læst med samme entusiasme som den blev under dens debut i 1929 i Petit Vingtième magazine. Hvem havde forudset en sådan succes? Afgjort ikke dens forfatter, Hergé (Georges Remi), autodidakt tegneserietegner der var heldig at få offentliggjort sit arbejde i hans teenageår, på siderne i hans hjemland Belgiens spejderblade.
Om 5th Planet Games:
5th Planet Games er mobilspil udvikler og publisher bosat i København og Berlin. Vi arbejder med stærke IPs såsom Adventures of Tintin samt store sports brands såsom Cristiano Ronaldo og Nyjah Huston (pro Skateboarder). Vi er stolte af at udvide universet i den succesfulde Vikings TV serie, det legendariske spil Doodle Jump samt vores egen, nordiske IP for børn, Hugo. For mere information, se www.5thplanetgames.com
About Moulinsart:
MOULINSART er den verdensomspændende eksklusive ejer af rettighederne til HERGÉ’s arbejde, inklusive alt copyright, så vel som rettigheder til reproduktion og adaptation.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img