12.6 C
Copenhagen
20 juli 2024

Starcraft 2 spiller DIMAGA nu sponsoreret af ROCCAT

Published:

ROCCAT, den Tyske producent af kvalitets gamingudstyr, annoncerede i dag at de er den nye sponsor for Dmytro “DIMAGA” Filipchuk. Den 26-årige Starcraft 2 spiller fra Ukraine har underskrevet en permanent kontrakt med Hamburg-baserede ROCCAT. Handlen tilføjer DIMAGA til ROCCAT pulje af brand ambassadører, som består af tidligere og aktive professionelle gamere.
 
ROCCAT grundlægger og CEO René Korte udtaler: “Vi er meget glade for at byde DIMAGA velkommen til holdet. Han er en meget vellykket og respekteret spiller indenfor professionel gaming, og han vil være en perfekt repræsentant for vores brand.”
 
DIMAGA selv er meget tilfreds med den nye sponsoraftale: “ROCCAT og dens ledelse har en stærk arv i eSports, og de er virkelig engageret i professionel gaming. Jeg er glad for at indgå i et team, hvor alle er 100% motiveret til at nå deres mål. Jeg føler, at jeg får den støtte, jeg har brug for her. ”
 
ROCCAT produkter er bygget på feedback fra både professionelle spillere og ambitiøse spillere. DIMAGA vil arbejde med ROCCAT udviklingsteam nøje og give sin feedback og ideer om nye produkter og innovationer.
 
DIMAGA sluttede i top tre i 2013-WCS Europa Premier League, og fik en kvalifikation til WCS Season 1 finaler i Seoul, Korea.
 
DIMAGA udtaler: “ROCCAT er fantastiske, og jeg håber, at mine fans elsker dem lige så meget som jeg gør. Til ROCCAT, min chef og mine fans: tak så meget for at tro på mig, der er mere på vej!”

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img