Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) har i dag offentliggjort januars spil til PS Plus-medlemmer, bl.a Don’t Starve på PS4, DmC: Devil May Cry og Borderlands 2 på PS3 og Soul Sacrifice og BlazBlue Continuum Shift Extended på PS Vita. Nye indholdsopdateringer til PS3 og PS Vita er tilgængelige fra d. 24. december, og PS4-opdateringen ankommer d. 8. januar.

PlayStation Plus giver også adgang til online multiplayer på PS4, hvor spillere kan udfordre venner og ligesindede spillere fra hele verden. PS4 indeholder et stærkt forbedret udvalg af onlinefunktioner, der giver en innovativ, ny spiloplevelse for alle.

Træd ind i en uopdaget verden fuld af mærkelige skabninger, farer og overraskelser i PS4-spillet Don’t Starve. Du spiller Wilson, en frygtløs amatørvidenskabsmand, som er blevet fanget af en dæmon og fragtet til en mystisk, vild verden. Få hjælp af omgivelserne og dets indbyggere på din flugt, og find vej hjem. Don’t starve er tilgængelig på PS Plus fra d. 8. januar.

Vær klar til at møde dæmonerne i DmC: Devil May Cry til PS3, som beretter om Dantes tidligere år i nutidige omgivelser. Titlen fastholder de stilige handlinger, flydende kampe og den selvsikre hovedperson, som har defineret den ikoniske serie, men giver det en mere brutal og dyb kant.

I PS3-actioneventyret Borderlands 2 skal du afsløre den korrupte Hyperion Corporation og dets onde chef, Handsome Jack, i en spændende singleplayer-kampagne. Vælg mellem flere figurklasser, bl.a. den formidable Gunzerker, hvis dødbringende evner lader ham bruge hvilke som helst to våben på same tid. Opdag innovative nye måder at angribe fjender på med en næsten grænseløs række af uhyrlige våben og andet udstyr. Begge PS3-titler ankommer til PS Plus d. 24. december.

Det utrolige indhold fortsætter med at komme til PS Vita, når fans inviteres om bord på et episk eventyr for at lære mørk og mægtig magi. Kæmp dig fri fra et mareridtsagtigt fængsel, og slip fri af den onde troldmands kløer i Soul Sacrifice, der fås fra d. 24. december. Når du vågner fanget og alene, virker din skæbne forseglet: at blive det næste levende offer for troldmanden Magusars sorte kunster. Men når det ser allermest dystert ud, dukker en mystisk talende bog op, som afslører magiske hemmeligheder, drager dig ind i dets sider og leder dig på vej ud at genopleve historien om en almægtig troldmand.

BlazBlue Continuum Shift Extended er den seneste tilføjelse til BlazBlue-serien og bliver tilgængelig på PS Vita fra d. 24. december. Udover et væld af indhold, der kom med tidligere spil, introducerer den nyeste titel fire helt nye historier, en helt ny hardcore spiltype UNLIMITED MARS og Relius Clover som en helt ny spilbar figur. Der er også et sammendrag af Calamity Trigger-historien, så spillerne kan udforske hele historien indtil nu!

PS Plus giver medlemmerne adgang til de bedste spil*, og hvis du allerede er PS Plus-medlem, dækker dit medlemskab automatisk både PS4, PS3 og PS Vita. Så alt, hvad du skal gøre, er bare at gribe controlleren og spille løs! Du skal være medlem for at spille online multiplayer på PlayStation 4.

Et PS Plus-medlemskab koster 375 kr. for 12 måneder, 115 kr. for tre måneder og 55 kr. for en måned.

*”Bedste spil” er baseret på en Metacritic-bedømmelse på min. 70.

2 KOMMENTARER