17.8 C
Copenhagen
15 juli 2024

Skal du på efterskole?

Published:

Hvad skal der ske efter 9. klasse? Har du lagt en klar plan for de næste 10 år? Mon ikke det er de færreste der kan svare ja til dette? Der er efterhånden så mange uddannelses- og erhvervsmuligheder at det kan være svært at træffe et valg uden at ryste bare en smule på hænderne. Måske det kunne være rart at komme lidt væk og få en smule perspektiv på tingene?

For mange er et efterskoleophold den optimale løsning, ikke kun for at få rum og tid til at finde ud af hvad man skal på den lange bane, men ikke mindst for at møde nogle nye mennesker og få en masse fede oplevelser.

Onsdag den 9. januar er der åbent hus på 18 efterskoler i Sydøstjylland, hvor du kan møde traditionelle efterskoler, musikefterskoler og idrætsefterskoler. Efterskolelivet er for alle og lige meget hvem man er og hvor man kommer fra er det en fantastisk mulighed for at komme lidt væk fra de vante rammer og prøve sig selv af i nye selskaber og omgivelser.

Masser af gode opleveler og fantastiske venskaber venter derude – hvis du vil vide mere om efterskolelivet og hvilke muligheder der er, så kan du altså få dine spørgsmål besvaret til åbent hus den 9.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img