10.3 C
Copenhagen
14 april 2024

Roccat fejrer KONEs 5 års jubilæum

Published:

Den Tyske spiludstyrs producent, ROCCAT Studios, fejrer femårsdagen af Kone gaming mus, ved at udgive en særlig begrænset udgave, Kone Pure Color. Kone har altid været respekteret for sin fremragende præstation og innovativt design. De nye mus kommer som en direkte reaktion på de ønsker som ROCCAT kunder, med kun et begrænset antal af de specialudgave modeller, der produceres. “Brugerne spørger ofte om farvede versioner af vores produkter. Med Kone Pure Color har vi endelig har mulighed for at efterkomme deres ønsker, “forklarede René Korte, CEO og grundlægger af ROCCAT ™.
 
Den Kone Pure Color har de samme funktioner som den eksisterende Kone Pure – komplet med en 8.200 DPI Pro-Aim laser sensor, høj kvalitet Omron © switche, og den populære Easy-Shift [+] ™ funktion. Det begrænsede oplag vil være tilgængelig i fire forskellige designs: Hellfire Rød, Polar Blue, Inferno Orange, og Phantom White. Under designprocessen af Pure, interviewede ROCCAT over 100 professionelle gamere for at sikre sig at størrelsen af musen var perfekt. På grundlag af de tilbagemeldinger, lavede ROCCAT ™ Forskerne derefter den legendariske Kone form om og har slanket den ned til 91% af størrelsen samtidig med at tilføje endnu mere konkurrence-knusende magt.

ROCCAT-Kone_Pure_collection_1920x1200
 
Den oprindelige Kone var det første produkt ROCCAT ™ udviklede i 2008. CEO og grundlægger René Korte, mindes om begyndelsen dage af ROCCAT ™: “Tidligt, var jeg involveret i den professionelle gaming scene. Så jeg var klar over de mange professionelle spillere, der var utilfredse med deres gaming udstyr. Siden da har vores overordnede mission har været at bygge høj kvalitets periferiudstyr, der opfylder behovene hos alle ambitiøse spillere. ”

ROCCAT_Kone_Infographic_2

5 år senere, er kendt for sin kraftfulde præstation, Kone serien er blandt det mest succesfulde gaming udstyr i verden. Selvom Kone serien har sat nye standarder for gaming mus, vil udviklingen fortsætte, da der kommer flere specielle udgaver til at se ud i 2013!

Se alle billederne af produkterne herunder.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img