16.2 C
Copenhagen
18 juni 2024

Stakkels Molly, alle dine venner er af sten!

Published:

Nordiske multitalenter annoncerer spillet Molly Medusa

Kendt svensk udvikler annoncerer Molly Medusa: Queen of Spit, et 3D-eventyr hvor tyngdekraften kan manipuleres og alle bliver tranformeret til sten.

Indie spiludvikler, musiker og forfatter Niklas Hallin har startet samarbejde med Burning Planet, aka Max Malmquist og Karl Rosqvist, der begge har en solid baggrund inden for punk rock/metal bands som Danzig, Junk Stars og Michael Monroe. Nu er de parate til at annoncerer deres næste projekt: Molly Medusa

“Jeg er en solo  spiludvikler fra Sverige. I 2017 udgav jeg Yono and the Celestial Elephants, et Zelda-lignende eventyr om en ung og naiv elefantgud. Nu er tiden endelig kommet til mit næste store spil; Molly Medusa – og denne gang gør vi god brug af hele 3D universet!”, fortæller Niklas Hallin entusiastisk.

Stakkels Molly! En billedhuggers lærling er forbandet til at bære slangehåret Medusa – og derfor bliver alt liv der kommer tæt på hende straks til stenstatuer. Hver eneste levende ting! Fjender som venner, bosser og butikindehavere, monstre og allierede – selv dyr og små insekter bliver alle til sten.

Mollys rejse tager hende igennem mystiske templer, da hun kæmper med ensomhed og fremmedgørelse. I templerne er tyngdekraften “lokal” og den bestemmes af Mollys position, samt den overflade hun står på. Det betyder, at hun nemt kan gå på vægge og selv på loftet. Spildesignet er unikt, kan dreje sig om sin egen aksel, og ende med at blive til en fysisk umulig labyrint. Fjenderne er skræmte af tyngdegåderne og den ikke-euklidisk geometri.

Molly Medusa udkommer til Nintendo Switch i foråret 2023.

Om Burning Planet
Molly Medusas heavy metal soundtrack er produceret af Burning Planet. Det begyndte som “Burning Planet Music” tilbage i 2015, et musik produktionsselskab for spil –  Det er nu udvidet til punk drevet spiludgiver – “Burning Planet Digital”. Som udgiver, vil vi imødekomme et indie spil som hvis det var et musik band.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img