17.3 C
Copenhagen
23 maj 2024

PlayStation VR kommer til Danmark i oktober 2016

Published:

Sonys virtual reality-headset, PlayStation VR, kommer til Danmark i oktober til en vejledende europæisk retailpris på 399 Euro*1. Det afslørede Sony Computer Entertainment Inc. (SCEI) tidligere på aftenen under en pressekonference på spilmessen Game Developers Conference i San Francisco.

SCEI samarbejder med mere end 230 udviklere og udgivere, og mere end 160 spil er lige nu under udvikling til PlayStation VR. PlayStation VR giver en helt ny dimension til PlayStation-universet, og gør det muligt for spilleren at træde direkte ind i spillets virtuelle verden.

PlayStation VR kommer på markedet i oktober 2016 i Europa, Japan, USA og Asien.

“Siden vi løftede sløret for PS VR under Game Developers Conference i 2014, har vi fået en enorm respons fra både spillere og udviklere,” siger Andrew House, præsident og global CEO for Sony Computer Entertainment Inc.

“For at sikre os, at vi kan blive klar til at levere nok PS VR-enheder og en lang række softwaretitler til forbrugere i hele verden, har vi besluttet at lancere PS VR i oktober 2016. Vi vil gerne sige tak for tålmodigheden og den fortsatte støtte til alle, der ser frem til lanceringen. Vi er mere end begejstrede over at kunne levere den fantastiske oplevelse, som PS VR skaber, til kunder,” afslutter Andrew House.

Mere end 160 spil er på vej til PlayStation VR
Lige nu er der mere end 230*2 udviklere og udgivere, der arbejder på PS VR-softwaretitler, fra mindre, uafhængige teams til større studier hos branchens største udgivere, såsom 2K Games, Electronic Arts Inc. og Ubisoft Entertainment.

Det samlede antal softwaretitler under udvikling til PS VR fra disse udviklere og udgivere samt fra SCE Worldwide Studios (SCE WWS) har nu rundet mere end 160*3 titler, og over 50 af dem, herunder Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite (Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood og VR Worlds (SCE WWS) forventes at udkomme i slutningen af i år.

Derudover arbejder DICE og Lucasfilm på en helt nyt Star Wars Battlefront-spiloplevelse kun til PS VR.

THE PLAYROOM VR*4 af SCE WWS vil desuden være tilgængeligt som gratis download fra PlayStation Store for alle PS VR-ejere, samtidig med lanceringen af systemet.

For at udvide PS VR’s softwareudvalg endnu mere samarbejder SCE med Tools & Middleware-firmaer*5 om at skabe innovative teknologiløsninger og forbedre udviklingsmiljøet for titler til PS VR.

Systemet har også en Cinematic-tilstand, som lader brugerne nyde et udvalg af indhold på en stor virtuel skærm*6, mens de har headsettet på. Understøttet indhold til Cinematic-tilstanden inkluderer standard PS4-spil og -videoer, såvel som et udvalg af PS4-funktioner, herunder Share Play og Live fra PlayStation. Brugere vil også kunne nyde billeder i 360 grader og videoer, der optages af enheder som retningsuafhængige kameraer på PS VR via PS4 Media Player, som lader dem føle, at de fysisk er i motivet.

SCE vil fortsat energisk promovere PS VR frem til udgivelsen i oktober 2016 ved at fremvise PS VR-titler ved events i hele verden og samtidig udvide repertoiret.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img