14.5 C
Copenhagen
21 maj 2024

Pippi Langstrømpe til Nintendo DS i 2012

Published:

PAN Vision er glade for at kunne annoncere, at en aftale om at udgive Pippi Langstrømpe og hendes verden af eventyr og venner til Nintendo DS, i løbet af sommeren 2012.
Pippi Langstømpe er en af de mest populære børnetitler i verden og bog-serien er oversat til mere end 64 forskellige sprog. Pippi Langstømpe er en favorit hos både børn og deres forældre, som er vokset op med Pippi og hendes eventyr og karakterer.
Spillet udvikles til Nintendo DS i samarbejde med det prisvindende Ravn Studio AS fra Norge, som er kendt for at stå bag succes såsom Bjergkøbing Grand Prix, Knerten Gets Married og Blåfejl til det nordiske marked.

Pippi Langstrøme til Nintendo DS, lægges op til at være et eventyrspil fyldt med aktiviteter, features og mini-spil til børn i alderen 4 til 10 år. Spillet vil give spillerne en ægte ”Pippi-oplevelse” med alle de figurer og omgivelser som har gjort bogen og film berømt.. Det endelige resultat er et produkt af høj kvalitet, som vil hjælpe med at viderebringe Astrid Lindgrens historier til en ny generation af børn.

”Vi samarbetar bara med seriösa företag som vi känner förtroende för och vi är övertygade om att Pippi nu är i goda händer hos Ravn.” säger Malin Billing på Saltkråkan.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img