17.7 C
Copenhagen
18 juni 2024

Nu kommer Pippi Langstrømpe til Nintendo DS

Published:

Den 19. juni udkommer Pippi Langstrømpe endelig som computerspil! Verdens stærkeste pige får nemlig sit helt eget spil til Nintendo DS™.
Sammen med Tommy og Annika, går Pippi på jagt efter ting hun skal pakke til hendes næste sejltur. Der er nemlig mange ting der skal pakkes inden hendes rejse til søs. Under eventyrets udfoldelse sætter Pippi bl.a. tyve på plads, hjælper katte der er blevet væk hjemmefra, besøger circus og kæmper mod stærke Adolf. Ud over selve eventyret, kan op til fire spillere spille mod hinanden og her gælder det om at være hurtigst til at indsamle guldmønter og andre skatte. Spillet udgives af PAN Vision og udvikles af Ravn Studio.

”Man føler en stor ærbødighed overfor den opgave det er at viderebringe Pippi Langstrømpe til Nitendo DS™”, siger Tinka Town, kreativ direktør og en af grundlæggerne af Ravn Studio og fortsætter:
”Det er et drømme projekt for os der er vokset op med Astrid Lindgrens vidunderlige historier. For os har det været vigtigt at bevare den vidunderlige Pippi-stemning, både visuelt, men også på den måde hvor barnet går ind og leger med Pippi i hendes verden”.

For Saltkråkan AB, der ejer alle ophavsrettigheder og varemærkerettigheder efter Astrid Lindgren og Ingrid Vang Nyman, er Nintendo DS™ et helt nyt format at vise Pippi Langstrømpe på. ”Vi har sammen med Ravn Studio arbejdet på, at spillet skulle holde sig så meget som muligt til de historier om Pippi som Astrid Lindgren skrev. Hvis spilleren er bekendt med bøgerne eller filmene, vil man definitivt kunne genkende Pippis egenskaber og mange af de begivenheder som forekommer”,
siger Christina Adén fra Saltkråkan AB.

Spillet henter sin visuelle inspiration fra tegneren Ingrid Vang Nyman, som er den oprindelige illustrator af Pippi Langstrømpe. Samtlige bøger og serier om Pippi blev til fra 1945-1959. ”Vi syntes at det er helt fantastisk, og håber at det nye formsprog Pippi får, vil blive værdsat af Nintendospillere verden over”, siger Christiana Ådén fra Saltkråken AB.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img