11.2 C
Copenhagen
6 juni 2023

Nordic Game Talents debuterer ved NG21 Maj!

Published:

Skal du udvide dit hold, eller søger du muligheder for at udvikle din karriere? Så bliv en del af Nordic Game og MeetToMatch som er for talenter inden for gaming i norden. Det starter mandag den 24. maj og afholdes hele ugen (24. – 28. maj) som en del af the spring edition of NG21

Nordic Game Talents (NG Talents) er et 5 dages online event, som har til formål at rekrutterer og udvikle karrieren for folk i gaming industrien. Det er det perfekte match både for dem som rekrutterer og dem der søger. Discord kanaler og NG Talents Edition bliver en del af MeetToMatch platformen.

Om du rekrutterer, er arbejdsgiver, en institution, professionel eller helt ny inden for faget, skal du være mere end velkommen til at deltage i Nordic Game Talents (NG21 maj).

Sådan deltager du:

Som jobsøgende deltager ved NG21 maj:
Registrer dig for at få din NG21 Maj adgang og opgrader til NG Talents ganske gratis. Det kræver dog du opretter en profil til NG Talents platformen på MeetToMatch. Derefter kan du selv vælge hvor synlig du skal være over for andre der deltager. Du får også adgang til hele NG21 maj livestream programmet. Ud over det vil der selvfølgelig også være adgang til Nordic Game Discord serveren og NG Talents platformen på MeetToMatch.

Som arbejdsgiver:
Pakkeløsningerne starter ved kun 149 EUR og kan opgraderes så du er mere synlig på NG Talents platformen og de dedikerede Nordic Game Discord kanaler som er en del af NG21 maj programmet. Kontakt Nordic Game BD Director Teddy Florea her for at bestille din NG Talents pakke til NG21 Maj!

Registrer dig nu til NG Talents allerede nu – Vi ses snart!

Vigtig information: NG Talent platformen på MeetToMatch vil ikke være aktiv før den 24. maj, men indehavere af NG Talent pass og partnere som registrerer sig til NG21 maj vil med det samme få adgang til platformen så de kan oprette deres profil.

Om Nordic Game konferencen:
Nordic Game er den førende gaming konference i Europa, og 2021 markerer den nittende og tyvende version. Konferencen samler tusinde af professionelle inden for gaming industrien årligt i Malmö. Nordic Game er det eneste “home turf” mødested med kæmpe succes for spiludviklere i Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island. Nordic Game sættes i gang med NG21 den 26.-28. maj og i november, som opfølgning på sidste års digitale debut ved NG20 og NG20+. Læs mere og registrer dig på conf.nordicgame.com.

Følg Nordic Game på Twitter, Facebook, Linkedln, YouTube, Flickr og Instagram.

Nordic Game information og hjemmesider:

Nordic Game 2021 pressekit, samarbejdspartnere og anden information: https://conf.nordicgame.com/media

NG21 maj og november, NGDC, Nordic Game aktiviteter og industrielle nyheder: https://nordicgame.com

Nordic Game 2021 (NG maj og November): https://conf.nordicgame.com
Nordic Game Discovery Contest (NGDG Season V): https://discovery-contest.nordicgame.com

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img