6.8 C
Copenhagen
29 februar 2024

MEDION rebrander med nye AI-laptops

Published:

Ved CES, verdens største messe for forbrugerelektronik, kan MEDION fremvise deres første AI-laptop i samarbejde med Intel – med MEDIONs nye identitet og friske rebranding. Den innovative MEDION E15443 er baseret på den nye Intel Core Ultra processor teknologi og gør brug af state-of-the-art kunstig intelligens redskaber, som er tilgængelige for den krævende bruger. Den kompakte laptop, der vil kunne købes fra udgangen af januar, viser hvorledes AI vil blive implementeret i fremtiden – på arbejde, hjemme og på farten – og denne laptop er en af de første i verden til at bruge Intels nye CPU.

Intel Core Ultra processor – med helt nye AI funktioner

Den kraftige Intel processor er hjertet i den nye MEDION E15443 laptop og kan levere en enorm performance, der er med til at arbejde mere effektivt med kompliceret med store mængder data. Samtidig er processoren nøglen til AI – om du arbejder med kreative projekter eller om du er med i et moderne arbejdsnetværk. Intel Core Ultra processoren understøtter mere end 100 forskellige AI applikationer, som sammen er med til at lægge fundamentet for fremtidens AI-økosystem. 1

Den nye Intel CPU er kraftig og bruger samtidig mindre energi. Et afbalanceret forhold mellem ydeevne og strømforbrug sikrer optimeret forbrug af den nye AI-understøttede MEDION E15443 laptop. Dette gælder også for streaming og videomøder, hvor den nye AI-processor sikre bedre billedredigering og billede genererings kvalitet.

Kreative programmer på MEDION E15443 understøttes også af integreret Intel Arc Graphics2, som også benytter sig af AI-teknologi. Avancerede multimedia projekter, inden for animation, vil drage nytte af den nye GPU. Billede- og musikproduktion, hvor små tekstmoduler hjælper til, er blot et af eksemplerne på hvorledes AI-understøttede programmer kan forøge den kreative produktivitet. 

MEDION E15443 (MD62621) AI-powered laptop

Den 15.6 tomme store AI-MEDION laptop er født med en Intel Core Ultra 5 processor 125 H og har en 512GB SSD. De 16GB DDR5 ram kan operere i en hastighed op til 4.800 MHZ, mens batteriet kan vare op til 10 timer3. MEDION E15443 har fuld HD, samt høj kvalitets højtalere. Privatlivet er der også tænkt på med en “Privacy Switch”, hvor man nemt kan slå strømmen til og fra for både kamera og mikrofon.

“Hos MEDION er det vores mission at hjælpe vores kunder med at komme igennem hverdagen uden for mange problemer,” forklarer Dr. Thomas Greussing (marketings direktør) hos MEDION. “Vi er derfor glade for at kunne præsentere den første AI-understøttede laptop sammen med Intel i dag. Med MEDION E15443 tilbyder vi den nyeste teknologi til en pris hvor de fleste kan være med. Det understreger endnu engang MEDIONs løfte om at demokratisere innovation!”

Tilgængelighed

MEDION E15443 (MD62621) vil kunne købes i udvalgte butikker fra slut januar 2024 for € 799.00. MEDION vil lancere flere laptops med samme Intel Core Ultra processors teknologi i første halvår af 2024.

1 AI funktioner kan kræve yderlig software, et abonnement eller aktivering af software eller en platform udbyder. Specifik konfiguration eller kompatibilitets krav kan være en nødvendighed..

2 Arc graphics kort er kun tilgængelig for udvalgte processorer med dual-channel hukommelse. OEM aktivation kan være nødvendig. For detaljer omkring systemkonfigurationen, kontakt OEMmen eller din forhandler.

Afhængigt af brug (9 timers videoafspilning).

MEDION, Tysklands førende producent af forbrugerelektronik og udbyder af digitale services, har afsløret deres nye brand identitet. Med den nye brandingstrategi ønsker MEDION bedre at reflektere og inspirere tillid til kunderne, samt trække firmaet mod det yngre segment. 

Demokratisere fremskridtet for at udløse dit potentiale!
(Democratising progress to unleash your potential)

Hvor kommer MEDION fra? Hvad er MEDIONs værdier? Det var de spørgsmål der blev stillet, da den nye branding skulle finde sted. Samtidig blev følgende spørgsmål givet: Hvad er kerneværdierne og hvorledes bliver de set af kunderne? MEDION er allerede kendt som en demokratisør, takket være et veludtænkt pris-vs-performance forhold. Dette skulle fortsætte med at være en kerneværdi under den nye branding. 

“Hos MEDION mener vi at enhver skal have mulighed for at udvikle deres fulde potentiale uanset baggrund eller status. Det er derfor vi har gjort det til vores mission at hjælpe kunder med at overkomme små problemer,” forklarer dr. Thomas Greussing, marketings direktør hos MEDION. “Dette vises i vores nye motto ‘Democratising progress to unleash your potential’. Sammen med et pålideligt kvalitetsniveau og et nutidigt produktdesign, vil MEDION blive et stærkere første valg når der laves købsbeslutninger.”

Rykker Grænser!
(Pushing Boundaries) 

En nøglekomponent i den visuelle relancering af MEDION er at nå aktive folk i byerne  med løftet “Pushing Boundaries” eller Rykker Grænser på dansk. Her er ambitionen, at de yngre kunder skal føle sig motiveret og deltagende. Moderne, kraftfuld og set fra en anderledes vinkel – uden at virke påført, kunstig eller som en del af en kampagne. Autenticitet og inspiration. Det nye look er designet til at gøre brug af et visuelt udtryk, der skal videregive dynamik, mod og styrke og slå fast at MEDION er mere en blot et brand.

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img