Sony Computer Entertainment Inc. (SCE) meddelte i dag, at KILLZONE SHADOW FALL, der kun findes eksklusivt på PlayStation 4 (PS4), har solgt mere end 2,1 millioner eksemplarer*1 pr. 15. januar 2014. Det seneste kapitel i den prisvindende KILLZONE-serie byder på en spændende historie samt masser af opslugende spiloplevelser. Spillet er blevet rost af spillere fra hele verden og har udgjort et vigtigt bidrag til udbredelsen af PS4-systemet.

“Det glæder mig, at så mange spillere har taget KILLZONE SHADOW FALL til sig siden lanceringen af PS4,” udtaler Shuhei Yoshida, President of Sony Computer Entertainment Worldwide Studios (SCE WWS). “Dette spil viser den store kreativitet hos udviklerholdet hos Guerrilla Games*2, der befinder sig i Holland, og er et perfekt udtryk for, hvad SCE WWS kan byde på. SCE vil fortsætte med at udgive spændende spil og har i øjeblikket mere end 30 projekter under udvikling, heriblandt DRIVECLUB, inFAMOUS Second Son og The Order: 1886, der byder på oplevelser, som du kun får på PS4.”

KILLZONE-serien, der kun kan spilles på PlayStation-systemer, handler om konflikterne mellem Interplanetary Strategic Alliance (ISA) og Helghast-imperiet. KILLZONE SHADOW FALL introducerer et nyt kapitel i sagaen om ISA’s hjemverden, planeten Vekta. Du spiller som Lucas Kellan, en elitesoldat/efterretningsofficer i den vektanske regerings tjeneste, der kæmper for at forhindre terroristfraktionen Black Hand i at ødelægge planeten. Guerrilla Games har fortsat med at udgive opdateringer til spillet siden udgivelsen i USA og Europa, såsom spilrettelser, der forbedrer oplevelsen i både single- og multiplayerspil. Holdet arbejder i øjeblikket på en udvidelsespakke til multiplayer med nye funktioner samt to multiplayerbaner til KILLZONE-fælleskabet, der kan hentes UDEN EKSTRA OMKOSTNINGER. Udgivelsesdatoen for indholdet, der kan hentes, vil snart blive offentliggjort.