19.4 C
Copenhagen
22 maj 2024

Hugo er tilbage på sporet

Published:

Hugo Games lancerer Hugo Troll Race eksklusivt på iOS. Hugo Troll Race kombinerer den klassiske Hugo-stil med grafik i højeste klasse og hurtig action.

Hugo er klar igen, i hælene på hans kæmpesucces med Hugo Retro Mania, der nu er blevet hentet mere end fire millioner gange på otte måneder. Hugo Troll Race kombinerer spillestilen fra Hugo Retro Mania med den populære autorun-genre. Hugo skal flygte i sin dræsine, mens han bliver jagtet af hans ærkefjender, heksen Afskylia og krokodillerne Don Croco og Mexi-Croco.

“Sidste år lancerede vi Hugo Retro Mania, og det har været spændende at se at spillerne ikke bare kunne huske Hugo, men også ville med på hans seneste eventyr. Så vi er sikre på at Hugo og hans fans er klar til nye oplevelser” fortæller Henrik Kølle, CEO for Hugo Games A/S. ”Hugo Troll Race er vores største satsning hidtil. Det er fyldt til randen med nye spændende features og er et ægte nutidigt action spil”.

Hugo Troll Race er et helt nyt actionfyldt autorun-spil, designet specielt til iOS, med helt ny 3D-grafik, der samtidigt beholder Hugos klassiske udseende. Et spil der er let at komme igang med, men svært at mestre. I spillet kører Hugo på eventyr mod det ukendte i sin dræsine, mens han undgår modkørende tog, stop-skilte og andre forhindringer. Hele tiden med ærkefjenderne Afskylia, Don Croco og Mexi-Croco lige i hælene.

Features i Hugo Troll Race:
– Hugo kan hoppe, lave undvigelsesmanøvrer og læne sig til siden for at undgå forhindringer og modkørende tog
– Lær at mestre både swipe-styringen og den bevægelsesfølsomme styring
– Bliver du på skinnerne bliver du belønnet med masser af point og fantastiske achievements
– Lykkehjul bonus spil
– Fuld Game Center-integrering; se hvor langt dine venner er nået og slå deres score
– Hugos Værksted – lav din egen lækre minevogn af dele du låser op for undervejs
– Der kan låses op for seks permanente opgraderinger til dræsinen
– Spil gennem fem forskellige områder: Skov, Mine, Bro, Ørken og Eldorado.
– Spillet fylder mindre end 50MB, så det kan hentes via mobil dataforbindelse (bemærk at der kan være gebyrer forbundet med dataforbrug via telefon)

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img