6.8 C
Copenhagen
4 marts 2024

HEARTBEATS anmeldelse – Dansk puzzle spil til IOS er ude nu

Published:

I Heartbeats spiller du dig igennem en science fiction historie om en unik gammel mand, der ser tilbage på et ganske særligt liv, mens det ramler for hans øjne. Formatet er en ny digital oplevelse, som vi kalder et graphic puzzle – et digitalt miks mellem et puzzle-game og grafisk novelle. Heartbeats er et spil for relativt hardcore puzzle gamere. Spillet er kort og stramt, men udfordringerne er svære på old school-måden. Du bliver fuldt udfordret, men det opsluger ikke hele dit liv.

Xplay har testet spillet og det er enten et af dem man elsker eller hader. Det er yderst specielt i både opbygning af spillet og hvordan det skal spilles, så det fungerer mere som en interaktiv bog. Grafisk flot spil og sætter krav til brugeren om der er behov for at tænke sig om for at komme videre i spillet. Bare til info, du kan komme til at tænke laang tid, da spillet bestemt ikke er nemt.
Vi er dog helt klart i elsker kategorien.

Gratis: Du får de første tre baner gratis, hvorefter du skal betale i alt 7 kr. for de resterende 10 baner i spillet.

Musik og lyd: Der er ikke musik eller lyd i Heartbeats. Vi har besluttet os for at prøve noget nyt. Det er inspireret af læseoplevelser, hvor du sætter et godt album på (eller Spotify), du sætter dig ned og fordyber dig en god bog.

Graphic puzzle:
Et graphic puzzle er et digitalt mix mellem en grafisk novelle og et puzzle-game. Det skal være grundlagt på de tre følgende dogmer:

1. Hver side er et puzzle, der åbner den følgende side.
2. Alle puzzles skal fortælle en del af historien.
3. Tekst og illustration skal være en del af spillets puzzles.
Med Heartbeats – det første graphic puzzle af sin art – vil vi vise en ny og simpel måde at sammensmelte livlig historiefortælling med spilkvalitet. Selvom Heartbeats har en kort fortælling, synes vi at det lever op til den ambition. Alle elementerne i spillet har et meningsfyldt formål, som medskaber af oplevelse og forståelse af historien. Om det er grafik, teksts, spilmekanikker, interaction eller puzzle- design, så bærer de hver især sin unikke betydning og udtryk med sig.

Du kan hente spillet her for iTunes Danmark

Related articles

spot_img

Recent articles

spot_img